Kommentatorer...

Ibland blir man så glad. Man kollar bloggen så ser man att man fått en ny kommentar... Hjärtat tickar lite fortare, undrar vem som skrivit... Klickar på länken så är det någon okänd som kommenterat... Kul är första tanken... Sedan bryter jag ihop, jag skrattar, jag skrattar högt! Jag frågar mig; Har människan läst vad jag skrivit?

Kommentarer
Postat av: anna

Du är bara för egotrippad och idiotiskt ytlig. Ha lite självinsikt! Med ett IQ som du borde det vara förbjudet att blogga!

2007-okt-03 @ 12:50

Jag vet ju att det inte är min anna som skrivit. Det är bara ett vanligt namn...
Hur tänkte den här personen när jag skrev om debatten om internetkällor? Menade hon hela bloggen för jo jag är ju faktiskt egotrippad och rätt ytlig och jag vet inte vad jag har för IQ men den är ju inte för låg för att blogga med iaf. Jag vet inte vad självinsikten har med saken att göra men jag tror att min självinsikt är ganska bra för det mesta.

Roligt med kommentarer... ni kan ju läsa inlägget innan detta för att försöka få rätsida på kommentaren.

Hon verkar ha läst fler saker för hon har kommenterat på ett ställe till, fantastiskt! Det här är ju hur spännande som helst, undrar om hon har en egen blogg eller om hon bara är en sån som kommenterar utan att skriva något eget... hmmm...

Jag har blivit funnen av en liten argbigga tror jag...

grr
Lollo

Kommentarer
Postat av: Lukasalvilde

I am really impressed!!

2009-06-24 @ 13:23:42
URL: http://lukasalvilde.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0