Min nya friss :)





Tänkte bjuda på "jag är inte alls galen"-blicken ;)
ska kolla på barnet så när jag sjunger idag tänkte jag... hahahahahahaha

Hej då!

Namngivning...

Idag ska jag på namngivning av en liten bäbis. Från början var jag inbjuden nu är jag personal. Jag är inte alls förvånad men klänningen betalade sig själv. Haha

Klippte mig igår, galet ball friss blev det :) Ska lägga upp bild senare

Hoppas ni haft en bra helg.
Jag vill ha tre dagar helg till.

Kram på er

12 timmar på en dag!

Ja det var dagen... Jag har mest prungit runt och fixat och haft lektioner och inte haft många andetag till övers...

Nu sitter jag och kalasar på en burk majs. Det är intressant hur god en burk majs kan vara när man är lite hungrig :)


________

Update.. .det var nog för lite mat... jag fryser som bara den just nu... fast jag är inte direkt trött Men jag ska sova ändå...
Längtar lite till jul faktiskt... ska bli riktigt mysigt och trevligt.

Up up and away...

Shit vad jag önskar att jag hade en flygbiljett till en solig och varm strand nu... en vecka skulle nog göra susen

Helt nedstämd just nu, det var längesedan jag kände mig så här låg... Snön gör iaf världen lite ljusare... alltid något...

Men som man säger bara att bryta ihop och komma igen. Eller som släkten sagt i närmare 1000 år: Disce ferenda pati.

Nu ska jag till Bibbi och gå ut med henne och hunden och lägga ut hennes soffa på blocket...

The Look



Jag var iaf glad på en bild :)
Min digitalkamera dog i Götet så jag kunde inte ta några bilder på festen igår. Men så här såg jag ut innan.
Jag tycker iaf om mig.. HAH

underbar och älskad av...

Ja det ni... det vet ni nog bäst... men just idag känns det inte som så många alls fast jag vet att ni finns där... Bara att just idag känner jag inte att jag vet fast jag egentligen gör det...

Bara en sån där låg dag där inget känns som om det är värt så mycket. Framför allt inte jag. Jag vet ju varför, jag har lärt mig. Jag ska bara sluta förvånas. Eller bli något jag inte är... Men det känns ju inte så troligt. Jag gillar ju mig. Det är väl iaf det viktigaste?

En enda tår får detta inlägg sen är det sovdags..

Trevligt...

Igår kväll var min bonus/låtsas/plastsyster här med sin kusin och åt mat och drack lite vin. Det var så trevligt. Sen åkte vi in till stan och skulle ta en öl. Vi gick till East, ett grymt trevligt ställe fast musiken hade kunnat vara bättre :) När vi nästan druckit upp ölen träffade jag en gammal kompis från Örebro som jag inte sett på länge. När familjen avvikt stannade jag kvar i någon timme och snackade lite strunt. Tog en redig sovmorgon i morse.... skönt!


Cudos

Vad mamma gör i stan har jag inte den blekaste om men hon och bror kommer hit för att se hur jag har det... Inte illa!

Big-ups till mamsen!

Tärningen är kastad...

Jag har skickat mailet. Jag har sagt upp mig. Jag ska bli arbetslagsledare. Fy fasen, måste man ju börja ta ansvar!

Jag hittade ordet!

Jag kom på vad jag tänkte men så glömde jag det igen.

Fan änna.

Typ, något om att jag mår bra iaf. Något om hur svårt ämnet kemi är. Något om att livet är bra märkligt. Något om att jag är lycklig. Något om att en fast punkt i min tillvaro vore trevligt. Något om att trygghet ibland känns bra men lite för lite inte bara i en blåsig stad. Något om att musik kan värma i mörkret. Något om att jag håller med men inte hittar orden för det. Något om att jag avskyr att inte hitta orden och formulera dem på ett bra sätt.

Nu ska jag lyssna på Pappa Björn... Har en grymt bra låt på datorn som någonstans ligger inom ramen av det jag gillar bäst att lyssna på. Bara en sån sak. Änna :)

Frustration kan vara ordet. Inte över avstånd och bekvämligheten. Snarare över avsaknad av det jag behöver för att satsa lite mer och inte vara så lugn. Frustration över att det ofta blir så. Taskig timing helt enkelt.

Någon som är förvånad?
Didn't I tell you so?

Sweet home in the ghetto!

Ni kan försöka få in det i melodin; Sweet home alabama :)

Hemma igen, ingen som helst lust att gå till jobbet och måste ta lite antimobbingsamtal och dessutom ta och säga upp mig.

Jepp jag ska bli arbetslagsledare och jobba i Kristineberg. Det är klart nu, galet nervös men det blir nog bra. Ett års vik och en möjlighet av att tänka efter och känna efter. Kanske måste hitta på något nytt att göra sen. Exakt vad vet jag inte vad det blir eller inte blir det får vi se då :)

Justja, dejten... det var trevligt men lite som att vi varit tillsammans i två år redan, den där blinda förälskelsen infann sig inte direkt på något vis. Ser det lite som att det inte är påbörjat och inte avslutat, man kan inte avsluta något som inte börjat änna. Kemiska reaktioner som uteblev. Men en grymt trevlig helg, en av de mesta avslappnade och lugna och sköna helgen på länge. Massa mys i soffan blandat med skratt till Whose line.

Inflyttningsfest hos Kim och Calle, massor med trevligt folk och en gamal Örebrobekant som stod i köket helt plötsligt. Jag var smått chockad. Vi läste vår första termin på universitetet tillsammans. Väldigt roligt att han jobbar med Calle nu.

Nu ska jag slappa i min soffa en stund.
Skööönt!

Det trodde ni inte va?

Men jag har kanske gått ner lite i vikt, det var kanske över två år sedan det stod så här lite på vägen... Jag är inte alls stolt över mig själv... bara lite mycket. Fortsätter det så här så är ju Beach 2009 inte alls i fara, kanske till och med  kan sola bredvid mamma utan att hon skäms ;) Inte för att jag skäms eller så men ändå.
Det värsta är att klädkontot kommer öka så jävulskt om jag går ner i vikt. Mycket roligare att shoppa om man kan ha kläderna man vill ha.

Jaja jag gör inte så mycket egentligen och det är inte det viktigaste för mig i mitt liv om jag går ner i vikt eller inte men det är ju inget som dirket skadar mig :)

Nu blir det nog lite bloggpaus över helgen. Vet inte hur många datorer jag kommer sitta vis och mina dator får helt enkelt stanna hemma.

Massor med kramar och pussar från en glad och semestrande Lollo

Måste bara... gah!

Måste bara få ur mig detta! Brukar inte skriva om sånt här men måste liksom...

Ska ju träffa en kille/man/karl/byxtyg (hittade på det nu, måste vara motsvarigheten till kjolstyg) när jag ska till Götlaborrrg, vi kan kalla honom J. För hans namn börjar på det, enklast så liksom. Vi har en kille/man/karl/byxtyg som har en hel del av samma humor som jag, han gillar musik, spelar gitarr till och med, han har en trevlig dialekt, en cool examen som han inte använder sig av i sitt förvärvsarbete, han har en massa andra trevliga personlighetsdrag som jag inte riktigt orkar precisera men som verkar väldigt trevliga att ha och göra med. Det ser ju iaf väldigt bra ut på papper...

Många sms och många telefonsamtal hittils. En galet haussad date skulle man kunna säga, kanske en av de mest haussade daterna jag varit på. Brukar som sagt inte skriva om sånt här men jag ville bara haussa det lite till :D

Jag tror vi haussar rätt bra båda två iofs, så jag är redo, låt nederlaget komma! Jag är sällan pessimist men vadtusan, om jag förväntar mig det värsta så blir det ju inget nederlag :D

hausse hausse!

Dagens ord: Hausse

Beslutsdags mina vänner...

Jag har beslutat mig... det blir nytt jobb. Ska iofs inte träffa arbetslaget förrän på torsdag men hur illa kan det vara? Många nya arbetsuppgifter som jag tror jag kommer gilla.

Blir bra det.

Och Gbg på torsdag oxå... kommer bli hur kul som helst och minst lika spännande... inga förväntningar alls... verkligen... jag lovar...

Hundfrågan...

Alltså hund, det är kul, ibland... men jämt?... Det är lite samma som barn-grejen, det är kul, ibland, men jämt?

Idag var jag ute på en prommis med min "gudhund" Nova, grymt söt och snäll och så är det ju trevligt att komma ut på promenader oavsett väder men ibland så vill man ju faktiskt inte alls... då vill man ju bara kura i soffan med en kopp te och dra upp filten till nästippen och titta på ett avsnitt "Whose line" till...

När jag blir stor ska jag överväga dessa två saker noga...

Fast jag och pappa och mamneta har räknat vuxenpoäng nu och jag har samlat på mig en ansenlig summa nu faktiskt, snart kanske vi kan räkna mig som stor oxå... ehh...

Välkommen till självförtroende 1.0

Satan i gatan vad snygg jag är!!!


Nu ska jag iväg och fira fars dag med pappa och stora familjen!

Oj...

En uppdatering vore kanske på sin lilla plats...

Jag har fått ett nytt jobb om jag vill ha det som arbetslagsledare, på vik i ett år. Inte illa för lilla mig, men ingen magkänsla att guida mig rätt med.  Magen är som ett spegelblankt hav, känner varken en vilja att gå dit eller en vilja att vara kvar. Inget som kan hjälpa mig ta beslutet. På torsdag ska jag träffa nya arbetslaget och säga hej, kanske får en känsla efter det. Stora fördelen är att skolan ligger utmed tunnelbanan, lättare att flytta var som helst då och fortfarande kunna ta sig till jobbet :)

I övrigt, hmm ska till Götlaborg på torsdag (minisemester) och gå på två fester och en date. Spännande vill jag lova. Tänkte att åka tåg länge lite billigare mot åka tåg kort dyrare så vad det dyrare alternativet att föredra. Så min budget blev just mycket mindre. Men det är det värt, jag kan hinna andas hemma lite på söndagen innan det är dags för kolgruvan igen.

Har haft en skön vecka med mycket slappande hemma, vilket jag verkligen har behövt efter två-tre månader av konstant flängande. Inte så att jag inte haft kul bara väldigt mycket att göra. Insåg också att mina tre närmaste helger är uppbokade igen.. hur lyckas jag?

Kram på stan!

Dopsång...

Ska sjunga på ett dop om en månad. Kommer bli spännande och roligt. Fick låten idag så nu är det bara att plugga text och melodi :)

Fyfasen vad nervös jag kommer vara kan bli ca 100 pers där... heh....

Pakeeeet!

Idag ska jag hämta paket från Ellos... har aldrig handlat på postorder så där förut men jag tröttnade totalt på att försöka hitta en ny BH på stan. När tjejen på Åhlens skulle kränga på mig en 75 E tyckte jag att nu får det vara nog. Jag beställer hem och provar hemma istället :)

En svart klänning, tre BH:ar och en tröja, ser fram emot det... kommer bli succé tror jag.

Snart ska jag ta bussen till brommaplan och sedan ta en promenad och hämta grejor och sen är det lite middag hos far. Tänkte bara knata förbi och säga hej men jag får middag oxå... väldigt trevligt.

What a teacher make?

Snubblade över detta på tuben... kolla in, rätt smart snubbe :)

http://www.youtube.com/watch?v=0xuFnP5N2uA&feature=related

Have you heard? The bird is the word!!

Kollade på ett avsnitt av "Family guy" hemma hos en kompis i lördags. I detta avsnitt var det en låt som pappan i serien fastnade för som heter "Surfin bird". Efter att ha sett avsnittet så var jag tvungen att youtuba låten. Oj som jag skrattade... igen.

Nu ska jag är frukost och och strunta i alla beslut som måste fattas en stund och lyssna på "Surfin bird"

The bird, bird, the bird is the word, a well the bird, bird, the bird is the word....

Beslutsfattande...

Jag vet inte vad jag ska göra, jag har typ fått jobbet om jag vill ha det.

Men i så fall går jag från tillsvidare till vik. och jag vet ju vad jag har men inte vad jag får. Men samtidigt ger det mig ju chansen att se om det är yrket i sig jag inte gillar eller arbetsplatsen. Jättesvårt!

Vet inte vad jag vill, har så många tankar i huvudet. *suck*

Måste ha bestämt mig på måndag. Kul...

RSS 2.0