En bonde i vår by...

En bonde hittade mig på Spray... Rätt skoj...
Pratade lite på msn, han sa att han inte ville skynda in i något och så... Men efter en halvtimme så hade han fjärilar i magen... Haha... jag vet inte om jag ska säga att jag vann, men det blev lite roligt på något vis, fast samtidigt tråkigt för jag hade ju inga fjärilar efter en halvtimme :/

Jag fattar verkligen inte, killar/män/karlar/diverse löst folk faller för mig med jämna mellanrum. Det kan jag ju förstå iofs men varför kan man inte falla samtidigt... eller falla samtidigt och vara knockade mer än en vecka innan man (läs: killar/män/karlar/diverse löst folk) blir puckade istället?

Ja ni, livet går vidare, jag är glad, är du?

puss

Jag...



Jag tycker iaf att jag är sjuhelvetes söt och fantastisk... sen får alla andra tycka vad de vill ;)

puss på er!

Ironi...

Jag sa att jag gav det en vecka av lycka va?

Japp en vecka ganska exakt. hahahaha

Dåså... nästa man till rakning!

Sova tidigt...

Igår åkte jag till Mr B. efter jobbet. Vi åt middag, drack lite vin och kollade på film. Ja vi kanske pussades någon gång och kramades lite. Vid halv tio hade vi nästan somnat i soffan så vi gick och lade oss. Vid tio så sov vi, trötta rackare... En alldeles lagom kväll hemma.

B är en snarkande man, tur att man är så ung så man orkar sova dåligt ibland :D

I kväll ska jag jobba på Ladies night, ska bli väldigt roligt, sälja tischor och kolla på föreställning. Kul med något som bryter mönstret från vardagen.

Kram på er!

Sådärja!

Hämtade min mobil idag som nu är en annan mobil än den jag hade innan.... hehe

Jag fick tillbaka min mobil i ett salespack, vilket innebär att det är en plomberad förpackning så jag bytte helt enkelt ut min till en annan modell med bättre kamera, radio och större minneskort, men bara något längre och något bredare men i princip lika tunn. Om jag är nöjd? Jag räknar till tre, 1, 2, 3: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

c902 heter den om någon skulle vilja kolla upp vilken jag har nu... har haft den i några timmar men jag är galet nöjd hittils!

nu ska jag sova, upp tidigt och komma på vad jag ska ha på mig på den stora dejten i morgon!

kram på er!

På jobbet...

Sitter på jobbet och tjuvlyssnar på ett gäng killar som leker i byggrummet. Asbra grej faktiskt, jag får sitta vid datorn och de får leka. Bråkar någon åker de ut, utan pardon. Sådeså!

Nu har de största orosmolnen flyttat sig så det borde väl jag med antar jag :)

I eftermiddag får jag tillbaka min mobil och i morgon så får jag träffa Mr. B... Längt!

En timme kvar till hemgång! Yesssss

Min mobbing... förr

Förr... för länge sedan så var jag lite mobbad, jag fick inte vaa med, passade inte in, visst fanns väl de som hade det sämre än jag men jag var näst längst ner i näringskedjan från första klass till halva åttan.

Att säga att det inte satt sina spår vore att ljuga. Jag kan fortfarande bli genuint förvånad över att jag har vänner som faktiskt vill leka med mig. Att jag har vänner. Jag har en hög med röster i huvudet som säger att jag inte är värd något, för det mesta är de tysta men i sårbara situationer så kommer de fram.

När jag skulle möta Mr. B. i torsdags, var det enda jag kunde höra i huvudet:
Mäh tror du han kommer dyka upp eller, han är för snygg, för gammal, för rolig, för bra helt enkelt. Han kanske går förbi och skrattar åt dig för att du står här och väntar, utan att du ser, det är väl det troligaste. Vad sysslar du med?
Men så var det inte, han dök upp och på torsdag får jag träffa honom igen.

Någonstans så har ju detta format mig till den jag är idag. Jag vet ju att jag är bra på en massa saker men de där rösterna gör det svårt att faktiskt känna det alla dagar. Men jag gör så gott jag kan...

Puss för kärlek och vänskap!

Överraskning...

I förmiddags ringde Marge till mig...

L: Ja det är Lollo
M: Hej det är magda!
L: Ska vi leka idag?
M: Ja det ska vi!
L: Jasså? va? vad coolt? vad ska vi göra?
M: Vi ska gå på footloose på Intiman
L: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA vad skoj!!!! Vad glad jag blir!!
M: Ja då blev det ännu roligare att gå.


Bra samtal tycker jag.

Nu ska jag susa iväg på mina rosa moln. Barry is the man of the hour. Jag fattar inte vad som hänt. Hoppa in i mitt liv såhär :) Bara att njuta av stunden :)

________________________________________________________
UPDATE!!!
Footloose var aaasbra! dans och sång och grejs... Jag var ju typ i himlen!
Tack Magda!!

Kram på er!

Haha...

Är det inte lite ironiskt när man får spam-kommentarer som slutar med: Good luck with keeping the spamers out.

??

eller?

Stora steg...

Jepp jepp, det är officiellt, vi har stängt våra konton på Spray... Det är typ samma sak som att man hittat "rätt" om det nu finns något sådant.. :)

Just nu lever jag i nuet och njuter av känslan i magen, jag njuter av alla SMS och MMS och telefonsamtal. Vad som händer i framtiden vet jag inte, jag kanske sitter här och är ensam om en vecka igen. Men just nu... aaahhh värme... Fast än det är en veckas väntan till nästa gång vi ses, en eon av tid vill jag lova.

Tänk vad allt är lättare med ett sån här fån-flin på läpparna... Så vi njuter av det en stund...

Rosa pussar

Dejter...

Det är ändå så att jag inte så ofta skriver om mina dejter här på bloggen. Det är en del av mitt liv som jag inte brukar dela med mig av men idag ska jag lämna ut mig lite.

Idag var jag på en date med en kille som jag faktiskt vill träffa igen, gärna flera gånger. Det trodde jag inte när jag öppnade min spray-sida igen för några dagar sedan.

Väldigt spännande är det iaf. Vi får väl se om ni får veta något mer om detta men det var roligt med en lyckad dejt.

Pirriga pussar!

Coldplay

Alltså jag är ingen frekvent konsertbesökare... Men ibland så dyker det upp tillfällen och min kära vän Rickard hjälpte till med detta tillfälle och jag fick se Coldplay.

DET VAR GRYMT! Så mysigt och bra och mmmmmm

Mamma mia!!

Ja det var en bra rulle, skratt och gråt och bra musik!

Drömma

Det gör jag mycket nu, drömmer, drömmer om kärlek och hus och mys och öppen spis och ja sånt...

Sitter på hemnet och kollar små fritidshus i närheten av sthlm. Väldigt mysigt att drömma sig bort om alla möjligheter och svårigheter och projekt man kan ha med det.. En karl och ett hus på landet i närheten av sthlm... jag behöver inte mer :)

God natt!!

Falskt alarm

Det var inget viktigt brev... lurendrejare tycker jag...

Men jag har tak över huvudet ett tag till! Tjoohoo!

kram på er!

Besked...

Bara att hålla tummarna, ett stort kuvert från hyresvärden låg på hallmattan när jag kom hem. Ringde min "Pojkvän" och sa att det kommit ett brev. Han kommer över sen och vi ska öppna det ihop. Inte nervös alls. Det löser sig, det gör det alltid, har alltid gjort för mig. Jag har tur :)

Jobbet är som vanligt... stresskänslor i bröstet... mmm härligt!

På fredag är det Åkersberga och vin som gäller. Längtar redan.

Ett tecken...

På att jag kanske inte är så pigg och på topp som jag skulle vilja vara:

Jag och en komps skulle äta pizza och när jag kom hem hade jag får färska champinjoner på pizzan... vad gjorde jag? Jo, jag började gråta. Jag blev så besviken på det hela att jag grät. Hur vuxet är det?
Iofs har jag varit själv i klassen hela dagen och knappt fått andrum så det är väl inte konstigt att man inte har någon energi kvar.

Sen slog Chris nummret till pizzerian så jag fick gå och hämta en ny... Plåster på såren och jag var en nöjd Lollovis igen :)

Som sagt, det behövs inte mycket för att dammarna ska brista i tårkanalerna just nu...

Hörde jag trött?
Godnatt!

Fniss...

Jag har s svårt att le och låta fantasin skena iväg när jag ska gå ut från tunnelbanan. Vid varje spärr står det nämligen: Passera spärren gående
Mitt huvud ser alltid minst tio sätt att ta sig förbi spärren utan att just gå.

Samtidigt ligger det en viss ironi över att man tagit fram en sticker som egentligen inte har något syfte, för ut kommer man ju gratis, där är det ingen som bryr sig. Det är ju in de som vill planka hoppar över eller vad de nu gillar att göra över spärren.

Och i samband med onödiga stickers kan jag inte låta bli att fnissa åt mobilfriazonerna på bussen och annat. det lades ner mången peng på att ta fram den kisterlappen som satt uppe i 3-4 månader som ingen respekterade och som sedemera togs ned. Thats money well spent SL!

Ironi...

Nu är jag så trött att jag känner mig full så jag ska sova :)
pöss

Befodran...

Nu är jag tydligen ställföreträdande arbetslagsledare...
Ännu en anledning till högre lön på nästa löneförhandling :D
nice!

Hur man blir lite mer uppåt...

Ta ett stycke deppad, trött och sliten lollo, släng på lite musik och sätt igång och storstäda. När hela hemmet doftar av liljekonvalj och toaletten är desificerad och insidan av fönstren är tvättade. Då är hon betydligt piggare och gladare.

Tänk vad ett rent hem kan göra!

Fast jag glömte byta lakan först så det får jag göra senare i veckan så inte dammet lägger sig på en gång igen. Kan ju få se fint ut en liten stund :)

sådärja... nu ska jag ha en romantisk middag för en och mysa i soffan!
kram och hej!

Ironi!!

Jag köpte toapapper med hjärtan på...

först tänkte jag nej fan vad deppigt att kolla på hjärtan på toa oxå!

men så tänkte jag... skitsamma
Jag skiter i kärlek.... så kan jag skratta åt jävligheten istället!

humor at its best!

Lots of love... hahahahahahahahaha

RSS 2.0