Hemma

Jag är hemma.. hemma hemma hemma....
sköööönt!

kort men karnfullt...

Jag ar hemma igen ska bara komma ihåg att jag har tre bokstaver till att anvanda... hahaha

det gar sadar just nu men jag ar galet stressad... skulle kommit hem for ett dygn sedan men flyget blev installt jag kommer skriva mer om detta nar jag ar hemma igen... puss pa er allihop nu drar jag till kalmar och Oland...

hemma igen på onsdag tills dess ring om ni vill något jag ar internetlos :)

Shopping!!

Igar blev det lite shopping, nagra bestallningar hemifran kirrade. Har aven en staende inbjudan till Hawaii, vem vill haka?

Idag ar det slappardag med manikyr och pedikyr och packande! :)

Det blir korta inlagg nu, det hander en massa men jag orkar inte skriva om allt... ar verkligen helt slutkord...

ses snart allihop! puss!

dags for semester

Jag behover semester... tur att oland finns :)

Ska snart ge mig ut och inforskaffa lite skor och lite annat smatt och gott...

Igar lagade jag kottbullar pa ca tva kilo kottfars... det blev manga bullar och succe.... hihi!

Idag ar jag lite trott sa nig far noja er med detta... jag lever iaf :)


puss


River rafting

Jepp, idag var det den stora dagen att ta oss nedfor en flod i tva-tre timmar pa en gummibats kanter.
Vi var ratt nara pa att missa hela skiten trodde vi men vi hann med. Josh kommer inte alltid upp ur sangen som han ska. Jag hade varsta stresspaslaget i bilen pa vag. Jag vet att jag inte kan paverka om vi hinner eller ej men jag avskyr verkligen att vara forsenad sa jag har alltid alldeles for mycket tid over nar jag ska passa en tid. Vill inte stressa eller komma forsent. Men vi hann dit och fick pa oss vatdrakter, hjalmar, flytvastar sa hoppade vi pa en gammal schoolbus och akte en bit uppstroms till gummibatarna.

Det var hur ballt som helst. Jag hoppade fran en bro pa vagen. Det var kanske 4-6 meters hopp iaf. Lite svart att avgora faktiskt men det var riktigt roligt. Jag Tom och Josh hamnade med ett stort gang fran ett brollop sa nu har jag varit en wedding crasher oxa. Mycket som hander pa min resa har. Pa det stora hela sa var det kallt i vattet soligt pa himlen och varldens basta teamwork!

Nar vi var klara sa akte vi och motte Joshs pappa. Han var inte sa pratglad men en snall farbror med en valdigt fin bil. En Chrysler HEMI300 Med en bit over 300 HK. Vi akte en tur i den for att kopa nagra bultar till deras bat. Pa vagen tillbaka till baten sa stannade han helt plotsligt bilen och bytte plats med mig som satt i baksatet (Ja vi hade kanske berattat lite om vad min storsta karlek i livet ar, Shelby :)) Sa nu har jag helt plotsligt kort bil i USA tva ganger :) Och den senaste var inte trakig att kora. Jag tankte fraga om han ville adoptera mig men jag tror inte det fungerar langre... Jag ar nog for gammal. haha

Vi at nagot middagsliknande pa en deliliknande resaturangliknande sak... hahaha klart och tydligt det dar kanner jag. Jag at kyckling och tomatsoppa med lite fruktsallad till efterratt. 11 dollar det ar inte mer an 66 spann for en valdigt trevlig lunch eller middag eller vad det an ma vara man ater. Tom har seriosa problem med att begransa vad han bestaller sa han dok upp med tre tallrikar for 18 dollar. Han tyckte att det var dyrt :)

Nu ar vi hemma och alla ar dackade efter dagen som varit sa det bli nog lugnt ett tag sen ska vi nog ut och dansa lite. Jag ska nog dansa mycket. Jag har inte dansat pa evigheter. Forr dansade vi mycket mer vad hande? Jo jag blev tant... hoppsan!

Appropa det. Igar efter matchen gick vi till en bar och tog nagra drinkar och jag insag att jag ar nog en ganska gammal 26-aring. Det satt folk i min alder i samma rum som jag och jag kande mig som deras betydligt aldre storasyster. Det var verkligen en marklig kansla. Sen fick jag tio minuter pa ett dansgolv med kass musik men jag fick iaf stuffa loss. Dansade skorna av de flesta, det var en rolig tillfredstallande kansla :)

Nu ska jag lura en tupp eller tva for jag ar inte alls pigg just nu. Jag langtar till Oland. jag langtar till min sandfyllda strand jag langtar efter att fa klaga pa all sand jag har overallt, jag langtar efter att fa en brun mage, jag langtar efter att krubba pa lammet och grisen, jag langtar efter tjejerna, jag langtar efter massor av saker som har med semester att gora :)

Och mina vanner frukta ej, jag kommer komma hem och stanna dar. Inget direkt trubbel i paradiset men vanskap ar det jag tror kommer komma ur det har. En underbar person som jag tycker enormt mycket om men jag gillar var svenska kultur dar vi ar lite lagom sociala. ;)

puss


So much happening so little time!!

Idag har vi hunnit med en massa saker, en lada hemskickad med saker, manga presenter dar i ladan sa den ska inte komma bort!

Sen har jag varit pa taco bell, galet gott, vinner over taco bar any day! Varit pa hooters och inforskaffat ett hooters linne, varfor vet jag inte :) sen skaffade jag lite gears till matchen ikvall, jag kommer se ut som en regular fan. I got the foam finger and everything!

Jag har tillbringat dagen med Josh flickvan och vi har skrattat sa mycket att tararna sprutar! Helt sjukt roligt! Jag har kort bil i USA oxa. Vi har aven stora funderingar pa navelpiercing har... Jag anar vissa familjemedlemmars missnoje men mamma har ju godkant systrarna sa hmmmm... hon kan ju inte garna skalla pa mig :D

Jag kan inte riktigt forklara den har dagen men det har varit sa sjukt roligt. Ikvall ar det baseball som galler, jag har keps, hoodtroja och ett foam finger som det star #1 FAN pa... Kommer bli en galet rolig kvall...

Now, some beers and laughs!
xoxo!


Lugna dagar... skont

Igar tog jag en lugn morgon och gick till Starbucks, at en liten sallad och en kaffe.
Nar jag var klar tog jag en prommis till Wednesday market. Massa lokala bonder som salde sina grodor. Sallader, tomater, bonor, squash, blabar, hallon, bjornbar och en massa mer, manga salde fardig mat oxa. Jag kopte lite sallader och sant till middagen.

Ar trott pa att ata ute och jag kan inte hitta en sallad som jag vill ha den. Aven om jag inte ater valdigt onyttigt sa har jag haft cravings pa sallad i flera dagar. Sa da far man ta tag i det och laga till en redig.

Nar jag hade kopt det sa gick jag hem och snackade med lite vanner pa internet och kollade pa amerikansk tv. Det var sa skont att bara ta det lugnt och inte packa dagen med massor av upplevelser utan fa tid att ha semester oxa.

Berattade for Tom pa msn att jag skulle kirra middag sen gick jag till Safeway, en supermarket i narheten. Inte riktigt upplagt som hemma men jag hittade allt jag behovde. Gick hem och borjade kirra mat. En liten forratt, franskt bondbrod med getost och honung. Sen var det massiv sallad med kyckling och getost till huvudratt. Gjorde succe saklart!

En lite prommis med hunden och sen lite hang i soffan innan jag av nagon anledning dackade i sangen igen. Min kropp ville verkligen inte vakna imorse sa kl 11 klev jag upp... Kan bli en del shopping idag tror jag. Ska aka ivag till andra sidan floden och spana in den sidan av stan, eller sa dackar jag vid floden och laser en bok.

Dags att ta tag i dagen iaf...
puss pa er!


Hade en plan...

Jag hade en plan igar, at frulle! blev det sa? vid ett, halv tva typ...

Kom pa att jag skulle knata ivag till washington park, tankte borja med starbucks men det var sa mycket folk dar sa jag tankte ta nasta istallet. Det var bara att det inte fanns nagon nasta, jag hann med The rose garden, The japanese garden and a train to the Oregon zoo.... hahaha jag tanker inte ens andra pa det dar for det ar exakt sa min hjarna fungerar, vaxlar mellan spraken heeeela tiden. Hur som helst, nar jag kom till zoo:et sa hittade jag pizza eller pizza sa det blev tva pizza slices. da hade jag sa lag energiniva att det var precis vad jag behovde.

Efter det gick jag runt pa zooet, sag giraffer, flodhastar, noshorning, tiger, leopard, zebror, alligator, elefanter, sjolejon havsutter och en massa mer! helt underbart!

sen tog jag the Max in till stan och en vanda till starbucks innan jag gick hem sorterade mina klader lite, asjobbigt att bo i en resvaska. Laste och sen hade vi en tvattkvall. Nar vi var klara var klockan ca 9 och mat var en bristvara. Vi akte till Jakes grill och at. Orkade ata upp min jattehamburgare men pommes var omojligt att klamma ner. Nar vi kom hem fixade tom lite med sin garderob och klader och jag tvarslocknade i sangen. Sov helt galet djupt. Ville inte riktigt vakna imorse heller.

Men nar jag vaknade i morse hade jag fatt ett sms fran en av mina aldsta vanner som just klamt ut en flicka! typ 4,5 kilo och 53 cm, helt galet stort barn men sakert jattesot! Fast jag vet inte om det ar jattestort iofs, jag vagde 2,5 det ar val inte jattestort direkt... men jag har tagit igen det! hahaha!

Nu ska ja gta en dusch sen ska jag forsoka mig pa kaffet igen, efter det blir det wednesday market uppe pa park avenue! Ska forsoka hitta lite grejs sa jag kan laga mat ikvall... vill bara fa laga min egen mat, borjar bli trottsamt att ata ute hela tiden ;)

Puss pa er!
PS kommer hem torsdagen den 24:e vid 9 pa morgonen... om nagon vill hamta mig sa ar det helt okej ;) hahahaha

Sverigeplaner...

Okej, fragor mina vanner:
Anna: ska du med till Oland? har du bestamt dig? fredag morgon aker bilen. Jag kor dig till taget pa sondagen. Mary och Sofie oxa ;) Jag blir kvar till onsdag morgon.
Anna: nej jag har inte hittat nagon forever 21 har, ser jag en hojtar jag men jag var inne pa hemsidag och forsokte hitta var de har butiker men jag hittade inga alls... :(
Pappa: Kommer ni vara hemma den 24:e om inte kanske vi kan styra nagon posthamtningsplan via mail?

Det var nog det viktigaste.

Jag har ingen aning om vad jag ska gora idag... borde ga till starbucks och dricka lite kaffe, fast idag far det nog bli en stor kaffe :) Kl ar faktiskt tio. Igar at jag inget forran kl tre, det var osmart :)

ojoj sa trakigt inlagg men ni far leva med det... haha
puss pa er!

Tjejdag

Om igar var grabbdagen var idag definitivt tjejdagen, har fatt min forsta manikyr och pedikyr nagonsin. Jag har ljusrosa naglar med lite bling och svarta monster pa, jag ska ta kort pa dem innan de blir forstorda :)

Har varit inne pa en beromd bokhandel som har alla bocker du kan tanka dig, den ar stor som ett helt kvarter i tva vaningar. Hittade en lada med SLANG flashcards till Tom. Vi har lekt gettho/street halva veckan med streetnamn och allihop, det roliga ar att Tom ar sa vit man kan bli sa jag skrattar sa jag far ont i magen nar han forsoker bygga pa sin streetcred. Inte for att jag har ton av streetcred sjalv men iaf lite mer an honom.
I ladan hittar man kort med ord som:
Whats up: Greeting; Whas-sup Mr. Rodgers?
wack
aiight
bling....
osv alla med forklaringar och fonetiska tecken vardiga en ordbok och med bilder pa valdigt vita manniskor som tagna fran 50-talet. Valdigt roligt! Pa ladan star det oxa: Are you over thirty? Nerdy, uncool, or simply suburban? Get hip in mere days!
Jag skrattade at ladan nu skrattar vi allihop at innehallet... haha

Nar jag kom hem satt grabbarna i soffan och spelade tv-spel, jag har inte kollat pa sa mycket tv- det enda som jag ser pa tv-n nar vi ar hemma ar Joch som spelar assasin pa x-box 360. Ratt ballt spel faktiskt. Handlar om tempelriddare och grejs.  Det ar varat hemmanoje, titta nar josh spelar tv-spel :) Sa killarna satt i soffan jag la mig pa sangen och laste lite och sedan gick vi till Hot Lips och at pizza. Maste ju smaka riktig amerikansk pizza nar man ar har.

Nu haller Tom pa att organisera sina klader eftersom hans stora byra (Hemnes fran IKEA) har kommit hit. Jag bloggar och Josh ska nog borja spela tv-spel snart. Jag ar fortfarande trott efter igar sa det har ar en lugn dag som ar alldeles perfekt pa sitt satt.


Kolla ett hyffsat kort inlagg! ;)


Ps: Tack for voice mailet pappa!! Jag blev jatteglad! Det var mitt forsta voicemail nagonsin!! pusspuss


Ojojojojojoj

Igar var den stora Vintage car race dagen. Vi motte Josh och hans farbror utanfor banan och hoppade in i en av Shelby-mustangerna, en svart-guldig 67:a som Hertz en gang hade som hyrbil. Nar vi akt ett tag insag vi att Dave var ensam och korde ju den andra bilen en Vit-bla 65:a, inte vilken 65:a som heslt utan den FORSTA som nagansin gjordes!! vard ca 3 000 000 kr. Sa vi kastade over mig i den bilen istallet. Dave var en valdigt trevlig snall man i 60-ars aldern som berattade massom av historier om bilen och allt mojlligt annat. Han agde dessa bada bilarna.

Vi parkerade inne pa mitten av racebanan sa alla bilarna som korde race korde runt oss. Vi tog en tur runt och kollade pa lite bilar och sen var det dags for paradvarvet. Jag fick aka med Dave igen, det brukar inte ga sa fort men alla stannade till lite innan nagra kurvor sa alla kunde gasa pa lite extra. Pa ett stalle stannade en mustang precis framfor oss och brande gummi innan den drog i vag och banarbetarna hetsade Dave att gora samma sak, forst vinkade han att han inte skulle gora det men ban arbetarna hetsade lite till sa drog han pa ordentligt... 7000 varv pa ettan och det rok en hel del och tjot i dacken. Pa passagerar sidan satt jag och klappade handerna och tjot av gladje! Jag nastan grat lite for det var sa underbart!

Efter det var det matdags, massa olika grejor over allt. ol och vatten och vin och samlarglas. Tom fick mitt :) Nar maten var i magen gick vi tillbaka till bilarna och jag och tom lade oss i graset och halvslumrade. Sen gick vi och kollade pa ett race. Solen tog det basta av mig sa vi gick in i mattaltet och drack vatten och at glass.

Nar vi gjort det tog vi oss tillbaka till Toms bil, drog pa ordentligt med AC och borjade aka mott fallen.
Langs med columbia river finns det namligen en massa vattenfall som ar riktigt haftiga. Sa vi hittade the historic highway och saklart tog vi en avstickare till en bergstopp ganska nara fallen, dar kunde man ga upp till utsiktsplatsen pa toppen och se alla vulkanerna som finns i narheten. Det var till och med sno kvar pa den bergstoppen vi var pa. ganska hogt upp alltsa. nar vi var pavag ner for berget insag vi att vi behovde vatten ratt kvickt. Vi hittade nagan fancy resturang pa vagen ner som vi at en liten forratt och drack mangder med vatten pa.

Efter det akte vi ner till fallen, vi stannade vid tva och tog lite bilder. det var sa vackert, jag har aldrig sett vattenfall pa det sattet forut sa det var riktigt haftigt. Sen akte vi hemat. Toms kusin ringde och fragade om vi skulle motas upp i stan sa det gjorde vi. Vi skulle ga ut och ata en pizza eller sa men det blev nagot grekiskt stalle och varsin forratt igen. Jag var helt forstord efter dagen sa jag kallsvettades och holl pa att fa migran sa nar vi kom hem borstade jag tanderna och dackade. Tom laste en stund men det gjorde inget jag var redan utslagen pa min sida.

Jag vet verkligen inte vad som skulle kunna toppa denna helgen jag har haft det helt fantastiskt. Nasta helg ar det base ball och kanske forsranning om jag har tur, sen ska vi nog ut pa nagon matrunda. Jag tror det kommer bli hur bra som helst. Jo jag har det bra och jag njuter i fulla drag men ni behover nog inte vara oroliga. Jag kommer hem pa torsdag nasta vecka och sen ar jag er igen :) Han kanske kommer och halsar pa jag kommer med storsta sannolikhet aka hit igen. Men jag tror inga storre beslut kommer fattas efter denna resa :)

Nu ska jag duscha och ge mig ut pa stan... klockan ar tolv och jar har inte ens atit frulle ;) Kommer vara ett skelett nar jag kommer hem igen. Ater valdigt bra mat har faktiskt, men sa tanker jag ju pa det en hel del. Latt att bara ata friterat.

puss pa er!

Busy day

Idag vaknade jag kl 6 av att en lastbil tutade utanfor fonstret och Tom flog upp skrikandes: The TRUCK!!
Hans flyttbil fran Phoenix skulle komma idag... Sa jag har hjalpt till att bocka av lador och fixat.

Sen skulle vi aka till kusten och traffa Toms mamma och latsaspappa igen. Men pa vagen hann vi med att aka forbi ett flygplansmuseeum med ett plan som hette: the sproose goose. Skulle anvandas i andra varldskriget men blev inte klart i tid. Ett gigantsikt vattenflygplan i tra. Helt galet!

Vidare med nagra fa avstickare till hoger och vanster.

Traffade paronen och sa hej, bestamde oss for att middag skulle vara en bra och trevlig grej. Vi akte ivag och kollade lite annat innan vi skulle motas upp igen. Vi hann med en turist-shop, ett fyrtorn, en strand, stoppa fotterna i Stilla Havet, kasta frisbee med hunden och skriva SWEDEN i sanden :)

Sen akte vi vidare till en liten fiskehamnby och at galet god mat. Han som lagade maten var en akta Pirat! Svar pa gyyd!! Han hade skrovlig rost, saknade tander och om han hade sagt ARRGH hade jag nog halvdott. Jag at en grym sallad med frukt och krabba och maaaaaassor med vitlok i.

Efter det tog vi en kvick avstickare till Wallmart. Tom har lite svart att forsta min facination av alla konstiga billiga skitkjedor som finns. Han borjar greppa att det  ar det jag kanner igen fran filmer och sant. Efter att ha inhandlat en present till Lillebror och lite tuggummi sa akte vi hemat.

Nu ar vi hemma och jag ar heeeelt slut, klockan ar knappt elva men jag kan inte vanta tills jag far sova. Dagen har varit helt underbar dock. Massor med skratt och skamt och halla hand och sant. Valdigt mysigt...
Imorgon kommer det vara en heeelt gudomlig dag jag ska fa aka i en Svart Mustang Shelby -65 med gula rander. Vi ska pa nagon form av Veteranbilsrace. Jag langtar som bara den.

Jag har det nastan lite for bra har, jag vet att det ar semester och sa men anda jag ar inte det minsta uttrakad och Tom och jag har det ratt sa himlans grymt ihop. Skrattar mest hela tiden faktiskt. Jag trodde inte att bilden av att vi skulle komma sa bra overens skulle stamma, nu nar den gor det blir jag nastan lite skrajsen. Inte sa att vi ar ett par pa nagot satt men jag vet att jag ar mer an godkand av hans mamma och jag tror av hans basta van oxa.

Update...

Sa ikvall har jag varit hos Toms mamma och latsaspappa. Det var valdigt trevligt. Jag lagade inga kottbullar men det blir nog i nasta vecka nar Josh oxa kan folja med.

Idag blev det inte alls som jag trodde men jag hade en alldeles fortrafflig dag. Skulle ga ner och ta en turistbuss runt staden tankte jag. Men de hade lagt ner sa det fanns inget sadant att gora sa jag sag en Macy's pa andra sidan gatan och shoppade lite istallet. Fragade efter DKNY-vaskor men de hade inga varken dar eller pa Nordstroms (sorry Anna). Men jag sag kon till att kopa iPhone, vissa som stod i den kon hade statt i over 4 timmar!! sa nej bror ingen iPhone heller...
Jag haller pa att beta av det folk har onskat sigatt jag ska ta med mig eller kopa at dem eller sa. Det gar ganska bra... hittils har jag inte hittat nagot alls :)

Hittade trosor pa Victorias secret, ja de ar hipsters allihop :)
Hittade byxor pa Nordstroms, trojor pa GAP, och ett par jattefina Nikes och ett sott o'Neill linne pa Macy's.
Jag ska forklara varfor det ar svart att inte shoppa har:
Nar man gar in i en butik har sa mots man av:
-Hi! How are you doing today?
Jag blir jattestalld och vet inte vad jag ska svara. Nar senast i en butik i Sverige fick ni det bemotandet? Jag kan inte minnas det. Jag tror aldrig det har hant.

Dock ar jag typ aldrig hungrig, idag vid halv tre var jag hungrig for forta gangen. Sa jag at en sallad. En dyr men ratt god :) Jag har haft en valdigt bra dag men ar trott som en asna, kvart i tolv pa natten och allt jag kan tanka pa ar att sova... Konstigt!

Godnatt!

Borjar bli lite orolig... For spraket

Allt jag tanker att jag vill skriva just nu kommer ut pa engelska, jag ar i ett sant mixat sprak-stadium just nu att inget ar logiskt langre...
jag ska aaaldrig mer hacka pa Victoria Silvstedt...

Sa igar var vi ute och drack lite drinkar med Josh och hans typ flickvan. I min narmaste vanskapskrets tror jag att jag kan vara en av de mest hogljudda, kanske inte alltid men for det mesta, jag tror ni haller med, jag pratar och skrattar hogt. Inte alltid sa att jag gillar det sjalv och jag brukar ibland komma pa mig sjalv med det och forsoker andra pa det men jaja, jag ar jag och i Sverige sa ar jag hodljudd (visst far jag mina sma blygryck och sager knappt halv sju men det hander inte sa ofta bland mina vanner kanske). Kontentan, Jag = Hogljudd. Here, not so much. Hon var hogljudd pa riktigt och med en hel del Soderdialekt emellanat. Gillade bast nar hon sa Y'all, lat som Brittney... hahaha

Hon var trevlig men jag blev nastan lite radd samtidigt. Hon hade en konstant sarkastisk humor som for en utlanning om an bra pa engelska kan vara lite svar att hanga med i. Plus att den kan vara ganska hard mot andra runt om kring sa man blir lite orolig om nagon blir ledsen nar det ar en sadan jargong hela tiden.

Owell idag ar det jag som ska leta reda pa en turistbuss. sen ska jag nog ata nagot oxa. det kan vara bra. ater galet daligt har faktiskt. Vill inte ate en massa konstigt flottigt skit liksom. Ikvall ska jag traffa Toms mamma och latsaspappa, vi ska aka dit med josh och sa ska jag laga kottbullar till hela familjen :) Ska forsoka ta mig till en stor bokhandel som finns har oxa. den ar tydligen enorm, kanske kan hitta nagan rolig amerikansk bok att lasa nere vid floden :) tror jag ska lagga mig pa en filt nere vid floden imorgon. Men en jattemugg med starbuckskaffe...

Det hander inte massor fastan det samtidigt gor det... ni vet vad jag menar...

Jag har forovrigt en egen amerikansk telefon nu... var tvungen att kopa en ny... 200:- latt vart det. en jatteplastig liten skitsak som galler i 90 dagar om man inte fyller pa den. Valdigt rolig liten souvenit for en teknikfreak som jag!
nummret ar (001)503 753 6727.

nu ska jag slumra en liten stund innan det ar dags att gora stan osaker :)
puss pa er och at mycket god nyttig svensk mat! ;)


En svensk i USA...

Allvarligt, jag kallar mig svensk, jag ar fodd dar jag bor dar, jag pratar spraket. Jag kallar mig inte Engelsk, det vore ju att ljuga lite tycker jag aven om mina rotter nagonstans kommer darifran.

Vi var just ute pa en liten promenad med hunden och gick forbi starbucks. Nar jag kom ut satt Tom och pratade med en kvinna som oxa hade en hund med sig sa pratade vi lite med varandra . Hon sa att hon var svensk och hennes man Italienare. Jag tankte borja prata svenska med henne men det visade sig att det var hennes mormors mor som kom fran Sverige inte sa mycket hon sjalv, men hon och hennes man fragade en massa om allt mojligt om jag at lutfisk och surstromming, vilket jag inte gor men jag vet ju vad det ar iaf haha. Sa fick jag lite berom for min engelska (stolt).
Tom forklarade oxa att i USA ar man valdigt stolt over sina Europeiska rotter om man har nagra, speciellt Irlandare och har i Portland ar Svenskar valdigt stolta oxa.

Efter det satt vi och pratade om var mina rotter ar ifran egentigen och Tom drog slutsatsen att hon egentligen sakert ar mer svensk an jag eftersom jag har nagon amerikansk morfars mor eller sa. Fast jag haller inte med.

Vi ska skaffa ett kontankort till mobilen idag sa sa fort jag vet nummret sa skriver jag in det har :)

Puss pa er!
Lollo

ps. USA ar bra langt bort alltsa...


Gegga i huvudet

Jag vet att det ar en massa tidskillnad och det gor att jag just nu mest har gegga i huvudet... klockan ar val typ mitt i natten hemma men inte har. jag haller pa att soman pa stolen just nu :) alldeles for lite somn i min kropp, jag som ar tant och allt ar inte skapt for somnbrist :)

Sitter pa Toms kontor och tittar nar han jobbar, tog lite langre tid an vantat....

Sa det far bli ett blogginlagg istallet!  Inte for att jag vet vad jag ska eller vill skriva om det mesta blir bara gegga... geeeggga...

Kom pa en sak, jag har atit en hot dog idag, det var en smokey, med ett jattebrod, det var gott. De har verkligen en annan sorts varmkorv an hemma. Oversized brod och korvar. Typ som vara bamse-korvar. Men det var helt klart gott!

Nu ska jag hitta lite spel pa internet sa jag har nagat att gora den sista stunden pa kontoret...
jag lever alltsa! haha
Puss

Heeeeelloooo Portland!

Okej, jag ar framme... jag kom fram, traffade Tom, fick en snabb tour av staden, kollade pa nar hans flatmate spelade x-box. Har typ sovit, dygnet ar helt upp och ner klockan ar 19.00 hos er nu och 10.00 har. Tom drog just ivag pa ett mote sen ska vi nog knata runt i stan och kolla laget. Sa jag har en uppfattning om var jag ar. Jag vet ju att jag ar downtown, dar ligger lagenheten men fran detta var gar jag sen.

Ska fa lana en amerikansk mobil oxa, Josh hade en som lag och skrapade sa jag inte behover anvanda min svenska.

De tar sa bra hand om mig och Toms hund har redan insett att jag ar kass pa att saga nej... Ja hon ligger bredvid mig i sangen... haha
Blogga i sangen, det ar fint det!

Puss pa er, jag kommer klara mig fint!

Jaha... skål då!

En gammal goding från Lammet. Det får liksom avsluta Sverige för nu.

Jag vet inte varför jag inte är mer nervös det är nästan så jag försöker framkalla det *kom igen, bli nervös nu då, vad är det för fel på dig!?* Men så märker jag ju att jag är liiiite nervös iaf. Jag har ju inte sovit helt lugnt inatt, sovit lätt och vaknat till några gånger hungrig är jag inte alls, men vad tusan värre hade det ju kunnat vara.

En timme kvar tills jag ska åka mot Arlanda, gillar det där med att vara ute i god tid.

Förresten hon på affären fixade så jag får komma in på min enda dag hemma i sthlm och få tillbaka mina pengar. Det var ju bra av henne!

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt 19 kilo packade, plats kvar i väskan, soporna är slängda och jag är duschad...
Bara att ta det lugnt och skrota runt här hemma. :)

Puss på er!

Packa pappas kappsäck... nej!

Packa MIN kappsäck!
inte en pinal ligger i min väska ännu, just nu ringer jag och bråkar med en affär om en rabatt på 200 som de glömde! de tycker att jag på något mirakulöst sätt ska få kvittot till butiken imorgon när mitt plan lyfter för att få tillbaka 200. Men de kan inte fixa det om två veckor när jag kommer hem. Morr! Hade det varit 50 spänn hade det kvittat men 200 är för mycket för att ge bort!

Jag är liiiite irriterad just nu för jag har en massa saker jag borde göra istället för att göra detta...

Men men jag har hela natten på mig... så ingen stress här inte!

mindre än 36

timmar kvar till planet lyfter...

Imorgon är det tvätta, packa, städa, växla pengar, fixa, dona. Vet inte vad jag ska packa med mig som jag verkligen kommer behöva... jag vet ungefär vad det är för väder men jag vet ju ändå inte vad jag ska ha med mig :D

nu ska jag iaf sova imrogon bitti har jag tvättstuga, DET mina vänner är spänning på hög nivå...

Idag har jag hängt med roliga människor mer söder ifrån, borde gå ett flyttlass till därifrån snart tycker jag :D

Resfeber...

Nu kom den.... vad har jag gett mig in på? Hur ska detta sluta? Hur lite kläder kan jag ha med mig dit och hur mycket kan jag få med mig därifrån? haha

Lånade en väska av Bibbi idag, det blev så verkligt då... Lite ont i magen faktiskt...
Nu ska jag försöka få lite sömn sen ska jag jobba imorgon och komma på hur i hela friden jag ska ta mig till Gubbängen imorgon utan busstrafiken... Allt för att hjälpa bror att flytta.

Jaja det tar vi imorgon :)

Busstrejk

Ja det är roligt att bo i huvudstaden...
Speciellt när alla bussar står stilla. Speciellt när det tar en timme till jobbet när man går, speciellt när min cykelpump är sämst i världen, speciellt när man inte mår helt bra...

Roslagsbanan here I come!

en vecka kvar

Bara så ni vet så bestämde vi just att vi ska gifta oss i vegas... hahahahahahaha

ojoj... roooligt!

Idag närjag var påväg hem från tunnelbanan kom det en fågel flygande och lättade på trycketprecis framför mig... det kom lite på min tunika... jag var inte nöjd men ringde Bibbi och skrattade massor åt det...

RSS 2.0