man kan köpa lycka för pengar!

Jag lovar...
Om inte annat så har in mamma lärt sig hur man köper sin dotters lycka, ge henne en gammal bil som är söt så blir hon garanterat glad!

så, so long alla killar jag har det jag behöver!

Liggande förslag på namn är: Spjut, Britta Spjut.
Undrar vad den kommer presentera sig som när den rullar in på min gata!

Tack mamma!!

Bitter, Louise Bitter...

Nej jag är inte bitter men man blir bitter av dagens handbollsmatch! Om inte annat så heter tyskarnas monster till målvakt Bitter...

det var det EM slutspelet...

tjohopp!

Känslan av att vara bortskämd...

Det är så här, jag har fått en bil av min kära mor... det är stort för en bil-nörd som jag...
En röd golf från -85. Namntävling startar nu. varsågoda att börja vässa pennorna och gnugga geniknölarna... här ska döpas bil!

Känslan då? Jo den är toppen! Hur bra som helst! Jag gillar den...


känslan av att vara ensam...

Igår var jag ute och dansade med ca 10 kompisar, vi var på kvarnen. Det var smockat på dansgolvet.

När jag stod där med 10 kompisar så mycket folk omkring mig så kände jag mig helt plötsligt ensammast i världen. Det var så skönt att sätta sig på tunnelbanan hem till min tomma lägenhet. Vilket i sig är lite märkligt, att jag längtade hem till min lägenhet när jag står och känner mig så ensam. Men det var väldigt skönt att komma hem till min lägenhet och krypa ner i sängen...

Snart tillbaka

Snart tillbaka på banan igen, tillbaka på jobbet är jag iaf men huvudet är inte helt bra ännu men det kommer väl snart tror jag, det har iaf börjat vända.

Min chef gillar mig, han skulle vilja flytta mig till en annan skola i resultatenheten, fast jag tackade nej. Dels för att jag inte vill lämna mina elever mitt i en termin och dels för att jag har min Kerstin på fritids. Kerstin är riktigt skön, ska egentligen gå i pension men hon vill vara kvar ett år till. Hoppas hon får det! Hon och jag har hur kul som helst ihop på jobbet, ungarna tror att vi är galna ibland men det är vi ju så det är okej :D

nu ska jag kolla handboll! jej!

ge mig droger!!

Ge mig vad som helst som tar bort den här förbannade huvudvärken!!
Har haft ont till och från sedan förra måndagen... Det är som mini-migrän... migrän som inte blommar ut, det bara moler på. På huvudet idag har jag haft en sjal runt huvudet hårt knuten så inte huvudet ska explodera... vilket jag tror att det ska göra nästan hela tiden... Mår dessutom illa en massa...


hence: ingen prommis idag!

från slö till oslö..

Tänkte låta bli att gå idag... tog bussen hela vägen hem men så slutade det med en tur runt båda sjöarna med en mycket trevlig och söt kille... Jag pratade i 120... lite nervös och väldigt glad!

Kurvan pekar nedåt...

japp japp nålen fortsätter att peka nedåt, bra sak... Har även insett att några av de gånger jag inte haft huvudvärk den här veckan har varit när jag varit ute på mina promenader... Igår drygt en timme, idag ca två sammanlagt.

Lätt när man mår bra svårt när man mår dåligt... slutsats? Jag mår bra! Fast jag skulle vilja ha en söndag till den här veckan... Det vore skönt faktiskt.

En början...

Har börjat strunta i sista bussen hem från jobbet så jag får mig ca 30 minuter prommis per dag. Har sedan innan jul gått ner 2 kg. Bra sak. Rätt håll iaf :)

(Nej mamma det har inget med bilen att göra jag hade gjort det ändå... men nu vet du så... när provkör du?)

Var nära att få lägenheten såld häromdagen men köparen backade, men nya spekulanter som pratar med banker... vem vet snart kanske det flyttas igen! tjohoo!

kan inte vädret bestämma sig?

Vad händer, det kommer snö som ligger i två dagar och sedan töar bort igen... kan det inte bara vara kallt nu, jag har till och med förlikat mig med tanken att använda min fula vinterjacka för kylans skull!! Men icke!

Var ute på en promenad igår, det var kallt men ganska mysigt... ska ta mig ut en vända idag oxå tänkte jag, inte lika kallt idag men desto blötare :(

Nähäpp om man ska ta och göra något med den här dagen... undrar vad bara...

tooodels

Snölek

Idag var vi ute med barnen och lekte i snön, jag och min sjukt snygga kollega Gustav hittade ett bord i ett förråd och gjorde det med hjälp av lite tvättlina till en pistmaskin så det skulle vara lättare för barnen att åka i den lilla backen.
Sen åkte jag plastmadrass ner för backen på mage, såg ut som en säl... haha

Har kommit på vad mitt nästa karriärdrag ska vara... mamma har sina invändningar mot att jag vill byta alls men men så kan det vara. Jag har iaf en liten plan... mouhaha!

Hoppas snön ligger kvar och att det blir lite mer så jag kan hitta någon kompis med lika mycket lek i kroppen som jag som vill åka pulka med mig! Ska börja säga det när folk frågar om jag åker skidor eller bräda
- Jag kan åka båda men jag åker helst pulka! :)

Imorgon är det dags...

Imorgon är det dags för jobb igen, jag vet inte hur sugen jag är på att åka dit egentligen, jag vet ju att det kommer gå bra och det kommer inte vara några bekymmer att gå upp och komma dit men jag är så osugen på att jobba.

Ska ta en veckas semester på något av loven i vår. Behöver en vecka ledigt med promenader och planlöshet och myyyys... Jag fick presentkort på Ikea i julklapp, jag ska köpa minst en filt/pläd där som jag kan ha och gosa in mig i!

Nu i veckan kommer det säkert vara lugnt på jobbet men nästa vecka kommer det vara tillbaka till kaoset. Jag vill inte ha kaos! Jag vill ha struktur!

jaja nu ska jag gosa ihop mig i min säng!

natti

Inte det minsta dålig

Mår toppen idag, inte det minsta bakis, inte för att det hade varit så troligt efter vår fem-rätters igår! En alldeles lagom nyårsafton; Middag, skratt, prat, raketer och ingen direkt hype. Väldigt avslappnat med andra ord. Undantaget mina skor för kvällen, väldigt snygga men satan i gatan vad ont man får i fötterna!



oj den var på snedden men ja ni får välta datorn :)

Gott nytt år!

RSS 2.0