Sällskapssjuk... typ

Jag är inte sällskapssjuk fastän jag är det...

Jag vill bara ha folk omkring mig, jag behöver inte prata, kan sitta i tv-soffan och virka och titta på lets dance, bara så tråkigt att göra det själv...

Ja ni läste rätt... jag har börjat virka, mina kollegor funderar på att skicka mig på make-over på go' kväll. För när man kommer därifrån ser man alltid ut som en tant, de tycker att det borde passa min nya hobby... :)

nu ska jag fortsätta på min andra mössa... :)

Skottdagen...

Idag ska min kollega förlova sig, hon kämmer stråla som en liten sol hela dagen... Om hon lyckas ta sig hemifrån :D

Någon mer som tänker fria idag?

Malmö är bokat!

Jag var tvungen att utnyttja mina biljetter, fick inte göra som jag ville...
Men nu ska jag iaf dit och hälsa på Mary och eventuellt en gammal vän från solna... :)

glad lollo

ett drömdygn...

Gick upp strax efter fem, gick till gymmet, tränade i en timme och 20 minuter.
Åkte till jobbet. Snygg-Gustav hade öppningen så vi satt och snackade lite en stund. Sen rullade dagen på utan större konflikter mellan barnen.
Mitt halsband blev klart, började på ett nytt och sedan var det dags för att åka hem. Snart kommer Daniel och Gabriella hit och ska äta middag med mig. Har insett att jag måste tömma kylen och frysen lite, mest frysen faktiskt. Så det är bara att hojta om ni vill titta förbi på middag så svänger jag ihop något gott...

Inflyttningsmiddagen till bror är redan planerad.. Egen-panerade spättafiléer med mosad potatis... Längtar redan!

matkramar från Sumpan.


Jobberbjudande...

Hoho...
jag är så bra...
Min chef vill ge mig en egen förskoleklass till hösten på 15 elever. En annan soft tjej ska ta den andra miniklassen så ska vi få en fritidspedagog att dela på :) Kommer ju bli guld! Vill egentligen inte ha en egen klass men 15 elever är hur bra som helst att börja med och det är en lagom utmaning. Jag utvecklas! Jag slipper ett L, min chef vill så gärna ha mig kvar att han ger mig en egen klass.. hihihi!

Jag ska få en tillsvidaretjänst...

Jag är så bra så bra så bra...

uttråkad...

Jag har tvättat idag... det är ungefär det jag har gjort...
galet uttråkad är jag nu...

Nästan så jag ser fram emot att gå till jobbet imorgon!
illa

Tvättsöndag...

Jag sitter och kollar tv och väntar på min tvätt som ska bli klar. Jag tar det lugnt, är lite hungrig men jag orkar inte fixa något så jag sitter kvar i soffan. Känner kurret i magen. Sneglar på mitt nytvättade duschdraperi som jag måste stryka, men jag väntar nog lite. Sitter kvar i soffan ett tag till. Myser för mig själv.

Ska nog laga något trevligt till middag... sen... :)

Helgen känns redan för kort

Det är lördag morgon och helgen känns redan för kort!

Är hemma hos en nära vän på söder, vi har inte riktigt samma dygnsrytm. Min kroppsklocka väckte mig kvart i åtta första gången men jag lyckades somna om till halv tio... Min vän skulle kunna sova till ett eller två så jag försökte smyga ut ur rummet och sno med mig datorn utan att väcka henne... det gick sådär.
Tänkte att hon kunde fortsätta sova ett tag så kunde jag leka internet... Ja ja är beroende, facebook, bloggar, spray (fast än jag hatar stället), mail, tjuvlyssnat och nu även lägenhet. Det finns alltid något att leta efter eller titta på. Men nu fick jag dåligt samvete för att jag väckte henne, jobbigt.
Vi har alltid haft olika kroppsklockor, jag har alltid varit ganska morgonpigg och hon en nattuggla.

Jag tror dessutom att hon har gift sig borgerligt i hemlighet för att allt ska gå smidigare när hon föder barnet som är på väg. Hehe... fast hon tror nog att jag inte fattade...

Så nu står hon i duschen och jag bloggar :)

Nu ska jag kolla alla andras bloggar!

Skräckblandad förtjusning

Det är nog det närmaste jag kan komma känslan som infunnit sig i min kropp...
Vill ni gissa varför?
Gör det och läs vidare...


Man kan tro att det skulle vara att jag fått drömjobbet. Det var det inte, det var bara den lilla detaljen att jag sålt lägenheten! Japp papprena är påskrivna, jag är glad och lite skärrad. Jag var tvungen att bjuda rissnes "big poppa" med son på glass för att fira!
Tillträde första april, så mina vänner börja hojta om ni hör något om lediga sängplatser :D!

Fatta vuxenpoängen, köpt lägenhet och sålt lägenhet. Det är många poäng det :)

Nu ska jag njuta av att slippa höra min mäklares röst med jämna mellanrum!

stämmer det mina vänner?


I scored 44 on Dr. Phil's personality test

Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who will always cheer them up and help them out.

Har lite svårt att släppa...

Bilmässan i helgen, det var (i efterhand) otroligt häftigt att se dessa bilar live. Visst stod de still men man kunde nästan känna suget i magen när de accelererar...

mmm... svårt att släppa lacken på lamborghinin och Koeningseggs tävlingsbil. Det var så fantastiskt vackra... ska njuta av minnesbilder nu!

Med facit i hand...

Dagen som började skakigt men slutade lugn...
Städade och åkte till Bibbi, fick hemlagade köttbullar med potatis och lingon. Sedan tog vi en en och en halv timmes lång promenad i hagaparken. Sedan skulle vi bara dricka lite te, nu sitter vi fortfarande i soffan och har fått i oss popcorn, lite glass, ramlösa och te såklart.

Kollar på dirty dancing 2, skönt at Patrick är med i denna oxå :)

Jag blir alltid glad av dansfilmer!

Oväntad känsla...

Vaknade med en känsla av förhöjd ångest och massa stress i kroppen. Vet inte riktigt varför men lite har att göra med visningen idag, Resten vet jag inte men jag är lite illamående och så.

Jag tror att det har med träning att göra, jag har inte rört på mig de senaste dagarna som jag borde så jag kanske känner av det lite. Får ta en riktigt aktiv vecka den här veckan så jag kommer igång igen.

Okej hörrni, håll tummarna nu, visning idag och sedan på tisdag tror jag. Kan vi få den såld nu?

Nu är det städning som gäller, på med musiken så kör vi!

Final result!

Första till final är Sanna, vi är inte förvånade, det var den vi dividerade om den skulle gå vidare eller ej.
Vi får se om vi har rätt om Carola och Andreas... Ska bara låta bli att somna under den här låten. Kommer nog lära mig att gilla den när den är sönderspelad på radion, lätt att sjunga med i liksom.

Andra chansen, Ola, Mäh! Bara för att han är blond och söt! Det är ändå inte en bra låt!
Andra chansen 2: Carola och Andreas? Vad hände där!?

Final 2: Ett rätt iaf! Tvillingarna gick vidare! Tack för det!

Rättare sagt, vi hade rätt på artister i stort men bara två på rätt plats.

Vi är fortfarande grymt nöjda med vårt tippande här!
sådeså!


Resultatet del ett

Ola gick vidare på att han är Ola... resten satte vi!
Vi är så grymma i den här soffan.

Snart kommer nästa del. det kommer bli ännu mer spännande... vilka går till globen?

Carola och Andreas, givet. Sedan tippar vi på Tvillingarna.

Andra chansen:
Sanna och Ola.

Vi är segervissa på tippandet här i soffan!

Kvällens bidrag...

Vi börjar från början...
Jag och Rissnes "Big Poppa" sitter i min soffa och recenserar allteftersom kvällen går.

1. Ola, nej du kan inte sjunga live!!
2. Vaddå U2 känsla!? Tråkig låt, fattar inte att han blivit jämförd med Winnerbäck, skandal!! Det såg dessutom ut som om han just haft en oral upplevelse men pianokvinnan, hon var lycklig och han glansig...
3. Vad gick fel med flickan som pratade hälften av alla språk i världen. Skickar vi henne rästar alla öststater på oss. Att hon hävdade att hon kunde prata engelska är bara det helt fantastiskt med det uttalet! Sen undrar jag ju vad all fejksnö gjorde på scenen...
4. Hej, jag önskar att jag hette Jimmy Jansson, GOD DAMN IT! Hans läggtid är sedan länge överskriden. Hans skulle ha fortsatt med hockeyn! Vad är grejen med att försöka sjung sött och lite småhest. Det märks ju att han kämpar för att få till det. Sen tror jag faktiskt att han ramlade i sminklådan på väg in på scenen. Glöm det där med tonartshöjningar när låten ligger för högt från början! Svalorna ramlade ner och dog av den tonen lilla vän!
5. Lite Mika-känsla över tvillingarna som så käckt gled ner för rampen. De kan faktiskt sjunga, "äntligen!" som Gert skulle ropat... Den här gillas faktiskt i soffan i Sundbyberg.
6. Okay Sanna på engelska... Det ryktades om att det skulle urarta till en powerballad, well ja något åt det hållet blev det väl. Sanna kan ju sjunga det är ju sedan gammalt men jag gillar henne bättre i fartfyllt schlagerglitter än i detta sömnpiller.
7. Kebabpizza!? Mycket promo för namnet på låten. Vi får en liten minnesbild av "svart katt vit katt", bandet som sitter fast i trädet... ni som sett vet. Låten är ändå fartfylld om man skiter i texten som bara är så skev så det är underhållande. Men de kan spela och de kan sjunga, cred för det! Roligt att trumslagarpojken lyckades spräcka skinnet på sin trumma!
8. Carola och Andreas, spännande, de kan sjunga, de brukar vara bra, men hur ska det gå?
Börjar med en grym tvåstämma. Låten är en bra schlager/popdänga. Men varför gör Carola en duett? Fast de gör mest varsitt framträdande på varsin sida av scenen fram till den lugna bryggan. Sen är de tillbaka och tävlar om att få mest uppmärksamhet på scenen igen. Carola verkade smått påverkad efter uppträdandet, det var roligt!

Sammanfattningsvis:
Låt 1-4 kan vi stryka på en gång, det var inte något att ha. Kanske att alla svartjobbande polacker och kroppsbyggare röstar på ryssfemman.
Efter det blir det svårare, känns som om Carola och Andreas är lite självskrivna men sen, tre låtar kvar. Sömnpiller-Sanna är ganska tråkig att skicka iväg. Tvillingar eller kebabpizza... hmm... Det är en slips, a tie, helst av allt skulle vi villja skicka med Björn Gustavsson och Morgan Poulsen!

Snart kommer resultatet!

on, off, on again partyt...

Vår vän skulle ha fest, ett cocktailparty. Hennes sambo blev sjuk så det ställdes in. Då pratade jag med rissnes "big poppa", vi bestämde att vi skulle hänga ut och kolla melodifestival hemma hos mig. Då repade sig M:s M och partyt var på igen så nu ska jag göra båda. Vill ju inte göra någon besviken...

man är ju en duktig väluppfostrad flicka...

i mån av plats...

Jag har fått några fribiljetter för inrikesflyg. Tänkte åka till malmö och hälsa på några som flyttat dit. Mary så klart och en gammal god vän från högstadiet och lite annat löst folk.

Hur som helst, på denna fribiljett så står det att erbjudandet gäller i mån av plats.

Min tanke är att det borde väl vara så att det alltid är i mån av plats på flygplan. Men är det någon skillnad på om jag har en fribiljett eller ej? Jag menar finns det inte plats så kvittar det ju hur många kronor jag vill betala, jag får ju fortfarande inte en plats om det är fullt.

Vanligtvis är det inte så vanligt med ståplats i flygplan men vad vet jag... jag har inte flugit så många gånger...

over and out!

översättningar

Jag har vänner/kompisar/bekanta som har jobbat med översättningar. 4:an har ett program som heter "Alex och kärleken" på engelska heter den "Courting Alex"

varför så tråkig översättning frångar ni er? Jo det ska jag förklara, hon är advokat, därav ordvits på engelska, fyndigt på engelska. På svenska, not so mutch...

ja så kan det vara, fast bättre än att försöka göra en direktöversättning eller någon ny ordvits, fast det hade kanske varit svårt... hmmm

jaja
svengelska is the way to go.

Skön morgon

Utvärderade veckan och arbetade lite med veckoboken.
7 barn i rummet, när alla var klara sjöng vi några sånger och stojade lite nu är det rast. Jag har inte behövt vara arg en enda gång hittills idag... Hoppas resten av dagen är så oxå... :)

Håller på att skramla pengar till mässan imorgon. Har fått med mig mitt kära ex, det kommer bli så skoj!
ska ladda kameran i natt så jag kan ta många bilder imorgon! tjoho!


Orgasmic cars

Seriöst, har lyssnat på reklamen hela morgonen. MPH-mässan, Miles per hour, kommer till sthlm. Alla supersportbilar du vill se och lite till typ.

Vad ska en stackars bilnörd som jag göra... skramla med tomflaskor och nalla från parkeringspengarna så jag kan gå... mycket möjligt men jag saknar sällskap just nu, känner typ inte någon som skulle vilja gå med mig. Varför har jag inte skaffat mig fler biltokiga vänner?

Jag har iofs en som jag kan gå med men just nu vet jag inte om han kan och vill, har iaf lagt ut det på sms... Vi får se... Vore sååååååå ballt, koeningsegg och SLR och ferrari och lamborghini och maaaaassa mer...

Brum brum... vrooom

Test...

Jag gjorde ett test idag på Facebook, what foreign guy should you date...
Detta var svaret:


You Should Date An Australian!

"You're a down to earth, outdoorsy kind of girlAnd you need a guy who can keep up with your adventuresA  rugged Austrailian guy is just your styleBetter start learning how to surf!"

vad säger ni? stämmer det? eller är det bara jag som drömmer igen?

Nytt utseende men...

Ja den är snygg att titta på men omöjlig att skriva i just nu...

Är tvungen att skriva lite snabbt  på rasten på jobbet. Jag kan ju inte logga in hemma... Ser inte ens den lilla färgbilden hemma...

men som sagt den är fin att titta på tills jag kan logga in hemma!

Nu ska jag snart ut och rastvakta i en timme, kallt och storm och sol... spännande kombination måste jag säga. Jag ska sitta på trappan och låta barnen komma till mig :)

Jag är så grymt omtyckt av barnen, så skönt att veta det iaf...

Idag ska jag spexa på mellis, vår avdelning har lätt roligast när vi äter mellanmål, kan ha att göra med att jag och kerstin är galnast på skolan oxå... Jag ska sjunga en sång med rekvisita...

U are my sunshine, my only sunshine, you make me happy, when skies are gray!
häpp häpp!

Extreme blogg makeover

Min kära anna som fixade designen på denna blogg har nu tröttnat på den och gjort en ny åt mig.
Kommer nog läggas ut i reklampausen på gossip girl :)

Kan meddela att den är så fin!

Utsövd?

Jag somnade strax efter 22 igår. Vaknade vid 02 och tyckte att jag snart borde gå upp men somnade om. Efter det vaknade och somnade jag flera gånger. Drömde konstigt sov oroligt.
Trodde jag var pigg när jag vaknade men energinivån har sjukit konstant och ganska hastigt under hela dagen.  Små sov på rasten.

Min kollega som varit på semester förra veckan är tillbaka och mitt tålamod är ungefär noll igen.

Hur i hela h-vete lyckas jag få de konstigaste kollegorna?

Jag anar att min nuvarande chef anser mig som positiv, stabil, duktig och en massa andra saker. Jag vet ju att han gärna vill ha mig kvar på skolan. Jag vet också att den här kvinnan inte är helt populär att jobba med. Det finns en till som man alltid måste anställa en ny person när någon slutat, det finns ingen som vill/orkar jobba med henne. Lite samma med min närmaste kollega, hon är inte helt lätt att jobba med.

Nu ska jag sova igen, tänk vad livet går runt runt: sova, jobba, äta, hänga lite, sova. Jag håller på att peta in träning i mitt rutinmässiga liv oxå...

Godnatt

Att vara singel eller inte...

Jag har funderat på det en hel del den senaste tiden...

Förut hade jag en kollega som pratade om att "fönstret" var öppet eller om det inte var det. Han hävdade att mitt var stängt och att det var därför jag inte träffade någon.
Jag hävdade ju å min sida att föntret visst var öppet.

Men jag inser just nu att jag nog har ett väldigt stängt fönster. Det har varit stängt rätt länge och kommer nog vara det ett bra tag framöver. Jag kan inte svara på varför egentligen. Men jag trivs med mitt liv som det är just nu, jag jobbar jag promenerar, jag är inte riktigt så social som jag vill vara men jag trivs, jag kan göra som jag vill, jag behöver inte tänka på vad någon annan ska göra eller säga eller så.

Jag är helt enkelt inte villig att släppa in någon i mitt liv just nu, jag vill ha bättre koll på mitt liv, var jag är på väg, vad mina drömmar och mål är... Först jag sen någon annan, jag tänker alltid på hur alla andra mår och ska hjälpa till. Nu ska jag fokusera på mig och göra det som gör mig lycklig.

sådeså!

On the road again

Jag har varit i örebro i helgen. Vi har träffat arvingarna, vi har firat mor och bror. Mår alltid så bra när jag får träffa familjen. Mamma var riktigt snäll, inte många ord om att gå ner i vikt, hon har börjat fatta galoppen. Lättare att motivera sig om man mår bra än om någon trycker ner en...

Om tre veckor ungefär flyttar min bror in här. Spännande och roligt!

Bilen har gått så fint, bytte luftfilter på den imorse så den spann som en katt hela vägen hem!

Men för i h-vete

Hur svårt kan det vara, säga att man ska skriva och sedan faktiskt skriva!

nej det verkar vara väldigt svårt... Återigen så har en köpare dragit sig ur.

jaja det var den glada stunden... tillbaka till väntan...

Bortgifte...

Idag var det en tjej som sa ja till min lägenhet. I morgon ska det skrivas kontrakt..
Jag önskar dem ett långt och vackert äktenskap...

Ni vet vad det betyder va? INGA FLER VISNINGAR!!!!
fas jag säger det igen... som mäklaren sa förra gången, inget är klart förrän kontraket är skrivet!
så håll tummarna!

kram!

imorgon

Så är det dags för jobb igen, har varit hemma i veckan och varit sjuk, jo det är soft att gå tillbaka till jobbet, hostar och har lite ont i lungorna fortfarande men vad tusan bara att köra...

Idag är det visning igen... vet inte om jag orkar fler visningar nu... får banne mig vara nog! Ska överväga att byta mäklare...  Bara för att jag börjar känna så så kommer den väl bli såld nu i veckan... haha!

kram

lustigt

Det är lite knasigt, jag har några andra bloggar i ett sorts favoritfält i webbläsaren. Min finns oxå där för att jag ska ha den nära och kunna logga in lätt...

det lustiga i detta att jag dagligen klickar igenom mina vänners bloggar för att se om något nytt hänt, men även min, som om någon annan skulle uppdatera den åt mig... Kommentarer kommer ju inte så ofta så jag fattar inte varför jag kollar den på det sättet...

lite lustigt faktiskt..

RSS 2.0