Kvällens bidrag...

Vi börjar från början...
Jag och Rissnes "Big Poppa" sitter i min soffa och recenserar allteftersom kvällen går.

1. Ola, nej du kan inte sjunga live!!
2. Vaddå U2 känsla!? Tråkig låt, fattar inte att han blivit jämförd med Winnerbäck, skandal!! Det såg dessutom ut som om han just haft en oral upplevelse men pianokvinnan, hon var lycklig och han glansig...
3. Vad gick fel med flickan som pratade hälften av alla språk i världen. Skickar vi henne rästar alla öststater på oss. Att hon hävdade att hon kunde prata engelska är bara det helt fantastiskt med det uttalet! Sen undrar jag ju vad all fejksnö gjorde på scenen...
4. Hej, jag önskar att jag hette Jimmy Jansson, GOD DAMN IT! Hans läggtid är sedan länge överskriden. Hans skulle ha fortsatt med hockeyn! Vad är grejen med att försöka sjung sött och lite småhest. Det märks ju att han kämpar för att få till det. Sen tror jag faktiskt att han ramlade i sminklådan på väg in på scenen. Glöm det där med tonartshöjningar när låten ligger för högt från början! Svalorna ramlade ner och dog av den tonen lilla vän!
5. Lite Mika-känsla över tvillingarna som så käckt gled ner för rampen. De kan faktiskt sjunga, "äntligen!" som Gert skulle ropat... Den här gillas faktiskt i soffan i Sundbyberg.
6. Okay Sanna på engelska... Det ryktades om att det skulle urarta till en powerballad, well ja något åt det hållet blev det väl. Sanna kan ju sjunga det är ju sedan gammalt men jag gillar henne bättre i fartfyllt schlagerglitter än i detta sömnpiller.
7. Kebabpizza!? Mycket promo för namnet på låten. Vi får en liten minnesbild av "svart katt vit katt", bandet som sitter fast i trädet... ni som sett vet. Låten är ändå fartfylld om man skiter i texten som bara är så skev så det är underhållande. Men de kan spela och de kan sjunga, cred för det! Roligt att trumslagarpojken lyckades spräcka skinnet på sin trumma!
8. Carola och Andreas, spännande, de kan sjunga, de brukar vara bra, men hur ska det gå?
Börjar med en grym tvåstämma. Låten är en bra schlager/popdänga. Men varför gör Carola en duett? Fast de gör mest varsitt framträdande på varsin sida av scenen fram till den lugna bryggan. Sen är de tillbaka och tävlar om att få mest uppmärksamhet på scenen igen. Carola verkade smått påverkad efter uppträdandet, det var roligt!

Sammanfattningsvis:
Låt 1-4 kan vi stryka på en gång, det var inte något att ha. Kanske att alla svartjobbande polacker och kroppsbyggare röstar på ryssfemman.
Efter det blir det svårare, känns som om Carola och Andreas är lite självskrivna men sen, tre låtar kvar. Sömnpiller-Sanna är ganska tråkig att skicka iväg. Tvillingar eller kebabpizza... hmm... Det är en slips, a tie, helst av allt skulle vi villja skicka med Björn Gustavsson och Morgan Poulsen!

Snart kommer resultatet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0