Dejtingdjungeln

Jag har varit på två dejter den här veckan, den ena var trevlig med en kille som glimtade till ibland med roliga skämt men som ändå var mest lite tråkig...

Den andra var med en kille som var trevlig, lite flummig och från Solna. Jag insåg att det inte går att träffa någon som är från Solna, personen kommer ju känna alla jag känner och så vi kan inte ha det... Pratar dessutom med en civilpolis som sitter på span... spännande... många bollar i luften, skulle jag? näää

nu ska jag snart stänga av min dator och sova lite... helt vansinningt trött... förkylning är inte bra!

dålig

Jag är en dålig bloggare, jag är sjuk och trött och går till jobbet ändå...
på söndag är det visning, jag är lite nervös :)

Skitnatt

Sovit hur dåligt som helst... massor med mardrömmar och onda andar och döskallar och annat jobbigt, var tvungen att väcka mig själv flera gånger för att jag blev så rädd... Sen kunde jag ju inte somna om igen för det kom ju bara tillbaka...

tänkte på snälla fina saker... tillslut somnade jag om... bra sätt att börja veckan på? nja kunde varit bättre...

tjohoo
Lolloo

grattis till styvmor

Igår var vi och åt en jättegod middag hela storfamiljen. Det var jättemysigt och trevligt och roligt.

grymt trevligt ställe, Il Tempo hette stället, låg på söder, servitören pratade en massa italienska med mig, jag fattade enstaka ord... inte helt med på noterna alla gånger... men det var skoj det med.

Jag hade en toppenkväll, fick träffa alla syskonen, alla sex samtidigt. Galet.

det ska jag njuta av ett tag när jag tar tag i arbetsveckan...

Två veckor kvar...

Om två veckor är det visning på min lägenhet. Spännande som bara den är det... känns lite som lotto, man vet inte vad som händer, förlust blir det nog inte iaf, så kanske mer som premieobligationer... man förlorar inte på det men man vinner inte så mycket heller... förutom att vara skuldfri..

skuldfri, fint som snus... det ser jag fram emot... alla ord som har med fri att göra gillar jag... nästan... kanske inte att vara IQ beFRIad... men att vara fri gillar jag...


Intressant på TV 4

Nu kommer väl en kommentar från anonyma anna igen...

Återigen en debatt på TV 4 morgon.
Den här gången handlar det om feminism och motsatsen till kvinnoförtryck, dvs. mansförtryck. En Kille som skrivit en bok där han lyfter att det faktiskt finns områden där män ligger efter kvinnor. Låter som en intressant bok måste jag säga, man måste se saker från flera perspektiv.

Det som då återigen stör mig i denna TV 4 debatt är: varför måste feminister vara så ilskna? De hade en kvinna från vänstern som satt där och skulle ha det kvinnliga perspektivet. Visst hade hon några poänger men varför så arg och upprörd, kan man inte se att det faktiskt finns delar i sammhället där det faktiskt är ojämställt åt andra hållet? Visst det är inte lika många men ska man skita i dem för det?

Självklart hade mannen som skrivit boken också tillkortakommanden, han frågade vänsterkvinnan om något som stod i Fi:s partiprogram, det kanske inte var så genomtänkt.

Jag borde ju hålla mig åfrån sådana här ämnen egentligen, folk blir bara arga. Men men jag tycker ju oxå saker och det är ju min blogg så jag tycker vad jag vill här!

HA!
Lollo

Beslutdags...

Så idag har jag tagit ett beslut. Ett beslut som kommer förändra mycket i mitt liv.

Jag har beslutat mig för att sälja lägenheten.

Där har ni det, ni som var här i helgen har kanske sett den för sista gången... bara sådär... Fick världens ångestkänsla i magen när jag sa det högt. Jag tror att Bibbi fick det oxå. Stackarn. Men vad ska man göra, priserna börjar gå ner och det gör mig stressad utav bara den. Jag vill inte att de ska gå ner jag vill att de ska gå upp...

Jag har planer för framtiden vilka de är säger jag inte nu det får vi se om de går i lås, det kan vara om ett två eller tre år, jag vet inte men jag tror att jag måste börja tänka mer långsiktigt än vad jag gjort hittills.

jag vet inte men nu har jag en hel hög med ångest, ironiskt nog så ska jag på utvärdering om terapin imorgon... hahahaha!

Nu ska jag borsta tänderna och sova, tror att jag kommer behöva energin.


darr i magen
Lollo

Födelsedags-recension

Började på fredagkväll med en fantastisk middag hos far och styv-mor... sov över där och blev sjungen för på morgonen, fick en födelsedagsmacka, en jättefin ljuslykta och ett litet finansiellt bidrag. Sen åkte vi till ICA och jag shoppade loss på festtillbehör. Hem en vända och sedan systembolag och lite isjakt. Svårt att beräkna is har jag märlt men jag behöver nog inte oroa mig för att inte ha is i vattent ett tag framöver...

Hem igen och lite pysslande, fixa sangria (som blev grymmebra som vanligt), godisskålar, chips, popcorn (första påsen glömde jag i micron lite för länge så den var jag tvungen att kasta ut genom fönstret så det inte skulle lukta alldeles för mycket bränt... ).

Duscha, klä på mig, smink, piff och lite väntan. Så ringer min bror och är först på festen, bra jobbat, han som åkt längst för att komma hit :D. Jag fick en soda streamer, fast något annat märke,  hur bra som helst jag blev jätteglad (Tack mor och bror och systrar med)! Jag kolsyrade just min första flaska, ascoolt och jättegott!

Efter en stund ramlade det in lite fler folk och min vinsamling utökades ganska ordentligt, fick jättefina smycken och böcker och choklad och presentkort och kärlek och ja en flaska sprit, vad jag nu ska med den till... får ha en fest till snart :) Jag har ju chips och popcorn kvar så det räcker :)

Vidare till Grand Garbo. Dans, dans, dans mer dans och möten med gamla bekanta som man inte troddea tt man skulle få se igen, gamla danspartners och gamla hångel... (ja det finns sådana oxå) Jag hade mina vänner med mig och jag var så glad!!

Tack för alla fina presenter och sång och meddelanden och tankar och kärlek! Hoppas jag kan ge det tillbaka någon gång! Love U guys!

Hipp hipp
Lolloooo

Tidsfördriv

Just nu tillbringar jag mycket tid på olika bussar mellan mitt hem och mitt jobb. Jag har inget emot att åka buss, så länge jag slipper pendeltåg är jag nöjd! När jag inte har en tidning i eller bok att läsa brukar jag studera de människor som går av bussen. Förvånansvärt få personer förstår att man måste stå näääära dörren. Nästan så nära att man hånglar upp dörren, annars förblir dörren stängd. Vissa står och trycker på en stoppknapp för de tror att det ska öppna dörren, vilket det inte gör. Vissa börjar ropa till chauffören som absolut kan trycka på en knapp men behöver inte eftersom SL-bussarna är utrustade med så kallade automatiska dörrar. En rätt ny uppfinning verkar det som :)

De flesta chaufförer är snälla och trycker på knappen när resenärerna börjar se för förvirrade ut och chanserna att ens vara i närheten av att gå enligt tidtabell börjar försvinna.

Se upp för dårarna!
Lollo

Det drar i restarmen...

Jag vill flyga någonstans nu... Jag har fått en invitation (på facebook, var annars) till någon galen klubb i London. Jag vill åka men jag vet inte om jag riktigt har råd. Eller alls har råd. Det vore så grymt, träffa gamla kära Sofie och en gammal gymnasiekärlek på samma gång. Men fattig är mitt förstanamn just nu så jag får hålla mig hemma och drömma drömmar om att träffa mina vänner och ha roligt och sånt! Dumt!

Hahahaha!

You Should Drive a Ford Explorer SportTrac
Tough and supercharged, you have some rather extreme driving practices. You've been known to intimidate a few drivers. You rule the road.
What 2007 Car Should You Drive?

Jag tror att det skulle passa mig bra!

En oplanerad helg

Ja det är vad som väntar mig. En tom oplanerad, om jag hade varit rik hade jag åkt till london på en spontantrip. Nu är jag inte så rik så jag ska titta på Lilla melodifestivalen så jag kan diskutera med mina elever på måndag.

I övrigt så händer det inte så mycket faktiskt.

Ska tilläggas att jag inte kommer sluta skriva och uppdatera om det som händer i mitt liv. Min blogg handlar ju om mig vilket torde få mig att framstå som egotrippad. Sofie du är mer än välkommen på fikan om hon tackar ja! vore väldigt roligt! Ytliga är vi väl alla lite till mans... Jag skäms inte för det iaf...

Framförallt så håller min highroll i sig, jag mår fortfarande bra, fantastiskt bra! Bara så ni vet liksom. PUSS

Häpnadsväckande...

Jag kan inte släppa den här anna som skrivit två kommentarer. Det är så roligt. Jag vill veta mer, vem är hon, hur fungerar hon, vad gör att hon är så arg på mig? Det är ju min blogg, jag skriver ju vad jag vill. Vet inte varför det fastnat, det är nog för att jag är van vid att hålla diskussioner med vettiga människor som verkar ha någon kunskap i sakfråga men så verkar ju inte fallet vara här. Anna, kan vi inte träffas och ta en fika. Jag kan bjuda. Saft och bulle. Kom igen ta ner mig på jorden, jag min egotrippade och ytliga jävel :)

Spänning...

sörpel
Lollo

Kommentatorer...

Ibland blir man så glad. Man kollar bloggen så ser man att man fått en ny kommentar... Hjärtat tickar lite fortare, undrar vem som skrivit... Klickar på länken så är det någon okänd som kommenterat... Kul är första tanken... Sedan bryter jag ihop, jag skrattar, jag skrattar högt! Jag frågar mig; Har människan läst vad jag skrivit?

Kommentarer
Postat av: anna

Du är bara för egotrippad och idiotiskt ytlig. Ha lite självinsikt! Med ett IQ som du borde det vara förbjudet att blogga!

2007-okt-03 @ 12:50

Jag vet ju att det inte är min anna som skrivit. Det är bara ett vanligt namn...
Hur tänkte den här personen när jag skrev om debatten om internetkällor? Menade hon hela bloggen för jo jag är ju faktiskt egotrippad och rätt ytlig och jag vet inte vad jag har för IQ men den är ju inte för låg för att blogga med iaf. Jag vet inte vad självinsikten har med saken att göra men jag tror att min självinsikt är ganska bra för det mesta.

Roligt med kommentarer... ni kan ju läsa inlägget innan detta för att försöka få rätsida på kommentaren.

Hon verkar ha läst fler saker för hon har kommenterat på ett ställe till, fantastiskt! Det här är ju hur spännande som helst, undrar om hon har en egen blogg eller om hon bara är en sån som kommenterar utan att skriva något eget... hmmm...

Jag har blivit funnen av en liten argbigga tror jag...

grr
Lollo

tv4 morgon

Jag blir irriterad! De håller en liten mini debatt/diskussion om internetkällor efter att en lärare gjort ett experiment om vilka källor som verkar trovärdiga på internet. Ibland är ju inte de seriösa som verkar mest trovärdiga.

En ung tjej från norra real sitter där, hur vettig som helst håller sig bra till ämnet och så. Jan Björklund sitter oxå där och verkar ändå hålla sig ganska bra till ämnet. Men det som stör mig är den tredje kvinnan som sitter och tar en helt annan diskussion om behöriga lärare! Det var inte det som de pratade om, alls, är hon döv frågar jag mig?

ba ba batteri slut
Lollo

RSS 2.0