Grattis Kungen...

Jag har funderat på det här ikväll:
Vad är tanken att man ska göra på valborg egentligen?

-15-18 åringar ser det som ett tillfälle att bli skitfull varför vet ingen men det ska man tydligen tycka är häftigt i den åldern.

-18 åringar i stockholm tar på sig studentmössorna och börjar gå på studentskivor

-Studenterna i Örebro festar på Festivalborg (de kan ju vara ganska spridda i ålder iofs)

-Sen är det ett glapp på några år

-Därefter kommer medelåldern och då kanske det är barn i familjen som vill se eldar och leka med kompisar.

Men Vi som befinner oss i det där glappet... Vad gör vi på valborg? Jag känner inte att det ger mig så mycket att själv gå och titta på någon eld och vara tvungen att tvätta alla mina kläder för att jag luktar brandrök... Så fint är det inte...
Jag känner inte något trängande behov av att supa ner mig...
Jag är inte någon fanatisk royalist så jag tänker ju inte ställa mig på slottsbacken och ropa grattis Kungen!

Nu ska jag snart laga mat till min sambo (så kul att kalla henne för det, folk ser alltid lika förbryllade ut haha)... Vi ska dricka vin och mysa här hemma när hon kommer hem från jobbet... Det är alldeles lagom för mig!

Shopping på ICA

Här i Sumpan finns det ett ICA Maxi, det är en fantastisk uppfinning... allt under ett tak. Jag var där i dag...
Jag kom därifrån med skor, varav ett par har märket Sofie, så jag inte behöver sakna henne så mycket för jag trampar ju runt i henne... ehh... Nåväl... Jag kom även hem med örhängen, en jättefin hjärtformad berlock, en ring och mat...

Så idag är jag piffigare än på länge!

Imorgon kanske jag ska spela biljard med den där killen... spännande... Bibbi tror att vi kommer bli kära Haha!

Nu vill jag snart ha besök av någon gammal örebro-vän för jag saknar er en massa! Jag tänker utlysa en tävling... Försten hit får en kram! hahahaha... Och se hur fint vi har det här i vår delade lilla etta... det är inte samma lägenhet längre... så fiiin!

Och Kim, jag har hittat en födelsedagspresent till dig så du kan bli överraskad... :D

Kram på er

Nu har det hänt igen!

Min blogg tycker tydligen att jag inte ska få publicera mina inlägg som jag vill...

Idag var jag iaf på min date. Det var väldigt trevligt och vi ska försöka ses igen, då blir det biljard! Han hade en väldigt söt dialekt, en blandning av göteborgska och värmländska och stockholmska. 3,5 timmar på en uteservering massor med prat och skratt. Jag fick parkeringsböter... mindre skoj :(

Han sa att jag hade fina ögon... hihi!

Ikväll ska jag sitta på samma uteservering med Bibbi och vakta den till klockan tolv! Då kommer deras nattvakt och vi får åka hem och sova :) Nu ska jag ladda med varma kläder och varsinn pizza... ska bli väldigt gott!

kram på er!

Still on top!

Nu har det hållt sig i 3 dagar... undrar när det dalar igen... hoppas det dröjer för det här är kul! Alldeles för länge sedan jag mådde så här bra!

Sommarklänningar är som uppåttjack! Nu har jag två. En blå och en röd, känner mig så fin bara jag tänker på dem! haha

I morgon ska jag på någon form av date med en spraykille som jag pratat med ganska länge. Jag ska lätt ha en av klänningarna på mig! hihi!

Puss på er mina små sockertoppar!

Berg- och dalbana? jag? nää

Välkommen till en av mina toppar!

Just nu är jag på topp. Jag har tagit en lång varm dusch, skrubbat kroppen ordentligt, rakat benen (ja ni läste rätt), smörjt in mig, tagit på mig min nya fina sommarklänning (inköpt idag) som kan vara bland det sötaste på länge och nu lyssnar jag på så härligt glad musik.

Jag trivs så bra med mig själv i denna lilla stund i min lägenhet...

Kärlek till alla mina vänner och mig! haha
pöss!

En snäll fé?

För några nätter sedan drömde jag en väldigt märklig dröm. Jag drömde att jag skulle på någon jättefin fest. Jag skulle ha på mig en jättevacker klänning då det kom en fé och sa att jag fick önska vad jag ville.

Ni som känner mig har nog några aningar om vad jag skulle önska mig.
-en bil
-lägenheten betald
-nytt jobb
-alla vännerna i sthlm ;)
-en motorcykel med tillhörande körkort

Ingen blir väl kanske förvånad å andra sidan när jag meddelar att min önskan var att min runda mage skulle slimmas ner. Féen höll sina händer vid min mage och den slätades ut, fortfarande lite underhudsfett men utan mitt bildäck.

Jag vaknade och insåg att allt var en dröm...

Så av allt jag kunnat önska (som jag trodde låg över magslimning på listan)... var det magen som försvann

Någon som har koll på en fé?
Och Ja jag vet hur jag ska göra för att gå ner i vikt men jag får väl drömma?

Billarm är skrämmande!

Min sambo frågade om inte jag kunde komma och hämta henne på jobbet och jag sa ja... för det kunde jag ju... jag har inget bättre för mig...

Men tji fick jag

Jag hade extranyckeln, satte den i låset och vred om, öppnade dörren och tjutet började... *fan*

stängde dörren och försökte ringa Bibbi och berätta att det förmodligen inte gick att hämta henne för det skulle vara lite jobbigt att köra hela vägen till stan och låta som en biltjuv. Bara att gå in igen och vänta här hemma tills hon kommer hem.

Så kan det vara...

Slö söndag i sängen...

I går tog jag och Bibbi oss ut i solen och satte oss i kungsan med varsin mjukglass, det var så fint väder och jag blev till och med brun i ansiktet, det är jättefint! Sen satt vi med Sonja på en uteservering på Östermalm. Thomas Brolin satt vid bordet bredvid. Det var skoj. Jag tror att även Jesper Blomkvist satt där oxå. Jag, Bibbi och Sonja satt och hade värsta Sex and the city-lunchen. Pratade sex, killar, män, skrattade, Helt underbart.

Sen åkte jag till en fest i Vårberg, jag har aldrig varit i Vårberg och när jag skulle åka hem från festen vid tio tog jag sällskap med en två meter lång jugge till tunnelbanan för jag vågade inte gå själv. Festen i sig var jättetrevlig. Träffade en internetkompis för första gången. Kul att någon faktiskt är lika trevlig i verkligheten som man fått för sig på internet.

Skulle ha åkt och hälsat på Magda efter festen men det blev lite för sent och jag var helt sjukt trött. Jag får ta det någon annan gång... måste upp och hälsa på snart!

Fotuppdatering:
Jag sprang ner för en trappa igår det var korkat för det började knaka rätt rejält och nu är foten svullen igen... inte så bra kanske... Hade tänkt att gå ut på en promenad men det kan jag fetglömma.  Dumma fot!!! Har tagit på mig en stödstrumpa, tänkte att det kanske kan hjälpa den.

Urs vilket tråkigt inlägg det blev.
Hoppas alla mina vänner har det bra! Pöss!

Hemma igen...

Äntligen hemma, eller jag vet inte vad jag ska säga, jag trivdes fantastiskt bra i Barca.
Bibbi har flyttat in och fixat till en massa så det är jättefint här hemma.
Min fot har svullnat upp lite igen, den är fortfarande ganska blå och grön.

Nu ska jag ta och sova lite för jag är helt sjukt trött!

Kram!

Två dagar kvar...

Okej, min fot har ju gjort att jag inte är så mobil som jag önskar att jag var men men så är det ibland.

Jag trivs väldigt bra i den här staden. Det är en mysig och farlig stad, allt i ett liksom. Igår var vi på en salsaklubb, inteså smart att dansa med en skadad fot men jag kunde inte låta bli, vi tog en taxi hem sen för min fot tyckte nog att jag varit lite elak mot den så den ville inte gå..

Den shopping som har bedrivits har varit främst till min broders fördel. Jag har inte hittat så mycket spännande till mig själv men så är det ibland. ror är glad och det är viktigast för mig faktiskt... Det har varit väldigt skoj att vara här... Nästa gång jag reser någonstans så ska jag åka till italien... sen kanske jag inte kommer hem till sverige igen...

Jag förstår verkligen er mina vänner som lämnat svedala för nya länder. Jag blir bara så sugen på att resa iväg jag med :)

Nu är det lite siestadags igen och sen ska jag städa i ordning på min broders rum... Jag är så bra på att stöka till så jag måste ju försöka stöka tillbaka det oxå :)

I morgon hoppas jag att molnen lättar lite så jag kan ta mig till Gaudiparken, den lär vara riktigt ball..

Ha det så bra!

Senaste nytt...

Det är inte meningen att jag ska ut och resa i världen. Det är helt klart bevisat nu.


Jag har varit i Barca i ca 10 timmar varav de tre första gick åt till att vänta på mitt bagage som blev frånåkt på arlanda. Det fick en liten sightseeing till münchen medan jag satt på flygplatsen i Barcelona och funderade över var mitt bagage var.

Jag var ju så nöjd över att inte behva lifta i snöstorm den här gången så när bagaget var borta blev jag lite uppgiven, men slutet gott allting gott, Bagaget kom till barca och jag gick glad i hågen ut till min bror som tålmodigt väntat på sin syster. Vi åkte lite tåg och vi åkte lite metro och tillsist var vi hemma i hans lägenhet. Den är väldigt mysig och han har ett ganska stort rum för sig själv.

Vi ringde till Milla och mötte upp henne och Pau (väldigt trevlig kille, bra sak), vi tog en öl på ett lagom flummigt ställe och gick sedan vidare till ett annat och tog en öl till. Därefter tänkte vi att nu är det minsann dags att leta reda på det där stället som så många pratat om, det var tydligen en massa palmer och grejs, tufft tyckte vi och började gå.

I Barcelona har de planterat en massa träd längs gatorna. Fint kan man tycka men de är verkligen livsfarliga, iaf fotfarliga. de är nämligen planterade i gropar som man kan ramla i... det gjorde jag.... Jag tog mig en tur till den spanska akuten ca 8 timmar efter jag landat på spansk mark... Jag har nu ett väldigt fint stort bandage på min fot/ben... De klippte till och med sönder mina byxor de asen!

mer uppdateringar om min händelserika resa kommer snart... fast den behöver egentligen inte bli mer händelserik än såhär! haha

kram och gladpåsk!

Imorgon...

Så imorgon är det dags... jag ska flyga till Barcelona!

Jag har köpt saker till bror som han längtat efter där nere. Jag har inte packat ännu men jag ska ändå tvätta imorgon bitti. Jag måste ju ha något att göra samtidigt som jag tvättar, eller hur? Eller så är jag bara helt sjukt trött idag och vill bara sova!

Jag har även invigt mina fina smyckesgrejor jag fick av mina fina vänner på min fina födelsedag. Jag har gjort två par örhängen. De blev riktigt snygga båda två! Jag var tvungen att införskaffa lite tänger och sånt men nu är det kirrat och det är hur kul som helst att pyssla här hemma...

Undrar vad ni kommer få i födelsedagspresenter i framtiden ;)

Kram på er!

Snart är det fredag...

På fredag då ska jag till Barcelona!
Hälsa på bror och Milla...
En vecka med tre nya böcker i bagaget. Funderar på att köpa en karta av staden så jag kan vandra runt och alltid hitta hem igen :D Ska bli spännande att utforska en stad på egen hand... Jag har aldrig gjort det förut...

Milla har iaf skvallrat om att det finns Starbucks... Grande Latte and granola bar, here I come!!! Som jag har längtat!


RSS 2.0