barndomsminnen

Jag minns så väl vid sex-rycket på kvällen när Bolibompa skulle börja:

-Har ni sett?
-Va?
-På kanal ett!
-Ja!

Jag minns att det var som startskottet för barnens lilla stund med olika filmsnuttar. Han som nynnade och klippte och fixade små saker, man såg aldrig hans ansikte men han pysslade ihop så fina saker! Boktipset, även det med nynnande. Undrar om det var något som var tidstypiskt, 80-talet nynnandets årtionde. Vad vet jag.

söndagmorgon i sängen

Ligger här i sängen och pratar med min sambo som flyttar ut om en vecka. Vi har en riktigt skön morgon här hemma... alldeles perfekt, prat, diskussioner, ordrättning :D.

Igår var jag hos far och styvmor, massa folk och prat och skratt och sång såklart. Helt fantastiskt! Sovit gott och drömt konstigt.

Julklappsplanering med extrasyster, många bra idéer vi får se var det landar.

Jag önskar mig nog presentkort på IKEA från Örebro och en tur på plantagen från Stockholm :) Nu när jag ska bli ensamstående måste jag försöka mysa till det här hemma med lite gardiner, lampor, levande ljus och blommor och kanske en matta eller två.

Nu ska jag nog resa mig från sängen och äta frulle :)

narkolepsi

Har sovit fantastiskt dåligt i natt... Jag är galet trött. Vill bara sova nu men imorgon ska det vara en ny visning på lägenheten så det är bara att ta mig i kragen och städa undan lite och sedan dråsa i säng.

Fick en fika med magda idag, det var skönt att hinna med det. Skönt att prata med någon som är/har varit lika snurrig i huvudet som jag. Eller som iaf på riktigt förstår och vet hur mitt huvud fungerar. Hon är mitt lilla chill-pill här i livet iaf ibland när vi inte går i spinn för då är det allt annat än lugnt! haha!


när fotboll blir ointressant!

Igår var en trevlig kväll... Fotboll och öl men fotbollen var ju inte så spännande så ölen blev desto roligare...
Den där som jag aldrig tycks släppa helt (av en hel hög med anledningar som jag inte orkar ta här) tittade ner på Turpin.

Skratt och öl och fotboll och efterlängtade samtal blev kontentan av kvällen tror jag...

Kan man gå runt varandra i åtta år utan att prata allvar? Vi har klarat det, men nu har vi pratat det var bra, vi
behövde det, jag är glad, jag hoppas han är glad, bra sak i så fall. Spray är nedlagt helt enkelt...

Puss på clownfåret...

bäää
Lollo

Bubblor

Så idag var jag på date igen. Det var trevligt och bra och vi kommer ses igen tror jag, antar jag, hoppas jag. Han är inte alls vad jag hade förväntat mig, det är ålderskillnad, barn och sånt som gör att oddsen ligger emot men inget av det märktes av annat än att han kanske har lite mer rynkor än vad jag har...

Men det kändes bra och jag vill som sagt träffa honom igen och det är faktiskt första gången jag känner så... coolt

bubbel
Lollo

fast pris

Fast pris gav kanske något, nu ligger den iaf ute och en har varit här och kollat, får hoppas att hon tar den.

fortsätt med tumhållandet, jag vet att det blir lite jobbigt på jobbet men ändå, för min skull? ;)

puss

dyrt att leva...

Jag ska ju sälja den här lägenheten... det är jobbigt...

Hade hoppet uppe ett tag men det här verkar inte gå så bra... ligger just nu ca 150 under vad jag minst måste få för den... kommer nog inte gå upp mycket mer än så heller... jobbigt!

Filosoferande...

Ibland blir jag filosofisk, eller det är jag nog ganska ofta men idag slog det mig, allt man ser är bara ljus. Ljus som reflekteras.  Som gör att vi ser en massa olika saker fast det egentligen bara är ljus som studsar. Vad är det som säger att rött verkligen är rött, vissa är ju "färgblinda" dvs har svårare att uppfatta vissa ljusvågor. Det vanligaste har jag för mig är röd-grön... Vilken konstig defekt egentligen, att ens ögon inte kan tolka just dessa ljusvågor. men alla andra går fint... märkligt...

Finns verkligen allt vi ser eftersom det bara är ljus, exsisterar det inte i mörker eller är de bara färglösa då? är vitt vitt i mörker eller är det bara det i ljuset?

flumm
Lollo

Hur gör man?

Jag har psoriasis, det har jag haft ganska länge. Det ser inte jättesnyggt ut men jag har inte störts av det så mycket de senaste åren. Men nu helt plötsligt så har den börjat sprida sig. Får nya små prickar varje dag. Har till och med fått på händerna. Det har jag inte haft på riktigt länge.

Det som är lite spännande är att det bara dyker upp, helt slumpmässigt kan det tyckas. Okej när jag gör illa mig och får ett sår då förstår jag att kroppen hakar upp sig men just nu så bara poppar det upp nytt varje dag. Det är ganska irriterande.

Hur blir man av med det då?
Jo man går till specialsolarier som finns på några olika platser i stan, men det är inte som att de har öppet på drop in och man kan sola när det passar. Nej, man måste boka tid för det under kontorstider. När hinner jag det? Jag jobbar ju! Skit!

Jag får väl leva med skiten tills det blir outhärdligt sen får jag gå ner i arbetstid och lägga ut den arbetstid jag har för att  kunna gå till solariet.

sommarlängt
Lollo

RSS 2.0