oväntade utgångar

Igår följde jag med Fia ut. Hamnade på gamla BMB, vi kom hem vid fem gick ut med hunden och kom i säng vid 7 på morgonen... Jag var städad, Fia var något aningen lite skitfullare än jag. Vi jämförde alkoholintaget imorse, hon hade väl tripplat mitt intag.

intressant är att på lördagmorgonen vaknade jag 7 på söndagmorgonen somnade jag 7 hmmmm... tja 7 är ju ett magiskt nummer.

Nu ska jag vila lite innan det är dags för fotbollstittande på norra läktaren

heja heja
Lollo

Morgon i sundbyberg

Jag vaknade tre minuter i sju och kastade mig upp ur sängen, gick ut i hallen, tände lampan och var på väg att börja klä på mig när det slog mig, det är något som inte stämmer... Vad är det för dag? varför skulle jag försova mig? Kom på det... lördag... bara att släcka och sova vidare. Nu är jag uppe igen, idag hade varit en bra dag att vara bakis på men det är jag ju inte så jag sitter här. Tänkte ta mig en tur till Täby försöka hitta någon söt klänning, strumpbyxor och kanske en kuvertväska. Tänkte ta en fika med Annisen oxå, myys i gråhöstrusket!

Blev medbjuden på en fest på Clarion ikväll tänkte vara nykter och dansa så skorna krullar sig :) Kan bli precis hur roligt som helst faktiskt. Men då vill man ju vara lite bekväm och väldigt snygg på samma gång oxå.

Igår fick jag låna mig kompis lilla BMW 1-serie som är M-trimmad och 6-växlad... Jag vet inte men jag var nog i himlen en stund. Den låg så bra på vägen med sina 18" däck, jag satt fantastiskt skönt i sportstolen, musiken var lite bättre, allt var lite snyggare genom vindrutan.

Två sidor av samma Lollo, the pojkflicka!

Tut tut Wroom
Lollo

På jobbet

Sitter på jobbet och bloggar lite idag, har en halvtimmes rast nu som jag inte vet vad jag ska göra med... tänkte att det är dags att öva på att skriva på ett vanligt tangentbord igen, är så van vid mitt vanliga iBook-bord att det nästan är svårt att sätta sig vid ett vanligt.
Min kära iBook sjunger verkligen på sista versen, jag tycker så synd om den, vet inte vad jag ska göra. Antingen så köper jag en ny eller så väntar jag tills den dör på riktigt. Jag vill inte att den ska dö, min bäbis!

När jag sitter här funderar jag även på vad jag ska ta mig för i helgen, har inga planer som vanligt, men det tycks alltid hända något som man kan haka på. På söndag är det fotboll, det ska bli roligt, kan jag fortsätta med min vackra whiskeystämma en vecka till då. haha

Så om någon har något fantastiskt roligt på lager så är det bara att hojta, även om det är halv kul eller rent av tråkigt så kan ni ju hojta i alla fall, jag vet verkligen inte vad jag ska göra med min tid, sova vore iofs väldigt skönt måste jag säga. Ska nog göra lite av det med...

För övrigt lider jag och mina syskon av samma åkomma när det gäller skriven svenska. Vi gillar inte punkter. Det är pauskommatering för hela slanten. Nu gav jag ett helt stycke utan kommatecken. Fantastiskt! Stjärna i kanten till mig.

I eftermiddag ska jag och min kära styvmor (hon hatar när jag säger så hihi) kolla på en lägenhet i Råcksta, Det ligger innan Vällingby på gröna linjen och är en tvåa på 55 kvm som är 2000 billigare i månaden. Nyrenoverad och stambytt. Vi får se om den blir aktuell men det är ju rätt okej ändå. Kan bli stort om jag och Bibbi flyttar isär men det kostar inget att kolla :D

Nu är min rast slut tror jag... dags att gå ut och titta till barnen.
tjohopp!

Jag är inte riktigt klok

Idag läste jag en blogg, det skulle vinnas en dejt med Bloggarens kompis.
Det är nog bara Annna som vet vilken blogg jag pratar om.
Jag tänkte att det kan vara kul, han är ju polis och såg ganska bra ut på bilden.
Jag skickade ett mail... jag är inte frisk i huvudet!

Varför inte testa, man vet ju aldrig, man vet ju inte ens om han svarar...

todeloo
loolooo

Därharutt!

Den mystiska D, jag var mystisk och med all rätta, verkar ha gått i stöpet.

tur att jag är så snygg och bra att jag inte gråter över spilld mjölk, Snart är romantikern i mig död och jag gifter mig och flyttar till djursholm... hahahaha

lördagsval

Igår hade jag två val, Bibbi behövde lite stöd så det var bara att följa med henne. Hon skulle nämligen möta en kille som hon pratat med via spray på Garbo. Jag var inte helt med på noterna men när en vän behöver lite uppbackning, vad gör man, bara att gå dit och lida...

Nu led jag inte, inte alls faktiskt, jag hade roligt, väldigt roligt! träffade en från KBT kursen som hoppade fram som jag hängde ganska mycket med för att Bibbi skulle sluta dansa med mig och dansa med killen istället... Tjejens kompis kom fram till mig och tjöt om att jag var så sjukt snygg och hade helt perfekta drag och tt jag borde söka till top model nästa år... hon var väldigt rolig när hon nästa gång jag sprang ihop med henne tjöt att om hon var lesbisk skulle hon vara kör i mig för jag var så snygg... jag bara skrattade och tyckte att det var skönt att någon förstod min nivå av snygghet!

Vi stuffade runt och dansade, mot slutet av kvällen hade jag en egen liten show med fjantdansande till kända slagers och Bibbis date höll på att skratta ihjäl sig. Sen visade han stureplansdansen "visa rolex"-dansen även kallad, Sofie hade skrattat massor om hon sett den, han körde även lite på stockholms-/reseledardansen. Jag hade väldigt roligt. När det var dags för de långsamma låtarna satte jag mig på en stol och spelade mobilspel tills turturduvorna dansat klart.

Sen gick jag hem, Bibbi satt i en taxi, hon var dock tvungen att prata i telefon med mig tills jag var hemma, för mycket skit i området just nu, inte bra att gå helt själv.

Överraskande musik

Ah kom just en sån bra låt på mtv, jag var tvungen att sluta skriva mitt inlägg, stanna upp, blunda lyssna, njuta, skriva det här i stället!

Snowpatrol
chasing cars

den träffade mig på rätt ställe just i denna sekund!

Mikrofonkåt

Slogs just av tanken att det ser så otroligt roligt ut när en sångare står och sjunger i en mikrofon i ett stativ och inte tittar på något annat än mikrofonen. Det ser lagom vindögt ut och jag blir så full i skratt varje gång det händer...

oftast är det väldigt gamla arkivfilmer som visar denna sorts humor :)

Bilprogramsjunkie

Jag har ju som jag berättade fått en hel massa nya kanaler. Jag är fortfarande inte frisk, inte alls faktiskt så i afton är det hemma i soffan som gäller till mig förtjusning så visar kanal 9 Top Gear, ett brittiskt bilprogram som är helt underbart! Deras beskrivningar av bilar är så målande att man inte ens behöver köra bilarna själv för att känna känslan! Inte för att jag allt för många gånger i mitt liv kommer få köra en övertrimmad Merca på 730 hästkrafter med en toppfart på 325 km/h... men de har förklarat det för mig så det är okej!

Jag tror att jag skulle kunna göra livet lätt för mig, köpa en kul, snabb, snygg, Lollo-bil (läs en hel hög olika märken och modeller) och jag skulle vara lycklig för resten av mitt liv. Det skulle vara som min pojkvän... Jag har ju redan min dator och det är min bäbis...

ja en bil får det bli så kan jag skita i romantiken... fast i såfall kan jag ju gifta mig på en gång... jag lovade att svara ja när romantikern i mig är död! Den dagen närmar sig vill jag lova!

TV-kanaler

Igår var en kompis här, vi satt och kollade på TV och pratade om att det var så konstigt att jag inte fått in fler kanaler än vad jag har. Jag har tittat på mycket tv i mina dagar, jag vet hur man gör när man söker kanaler, jag är väldigt tekniskt lagd. Det vet vi ju. Jag har sökt kanaler på den här tv:n och inte fått in mer än 1,2 och 4. Men nu ett år senare satt min kompis och bara drog en automatsökning och vipps, jag har fler kanaler än jag någonsin haft... till och med 4:an sport!

Jag är knäckt! Jag det tekniska oraklet som tittar på en tv-meny och förstår hur den fungerar som har surroundljud före gardiner, som byter mobil oftare än nöden kräver...  VAFAN hände!?

Nu ska jag titta på 4:an bara för att... och för att det är idol!

Fixardag..

Jag och bibbi har en fixardag... tvättar och flyttar saker till vind och källare och städar i garderoben...

Skönt att få det gjort... nu ska jag ta en tur till källaren...

förkylningen blev rädd av iprenen och flydde undan lite... nu måste jag bara ta det lite lugnt så kanske jag kan klara mig...

så var det dags...

Förkylningen knackar på... jag känner hur den är påväg, hur den börjar ta över min näsa och hals, hur den är på gång i lungorna, hostan är nära, lite tyngre att andas...

Jag gillar inte att vara förkyld men det är bara att bita ihop... snart är den borta... ska proppa värktabletter ikväll, undrar vilka som är bäst... ska ringa styvmor agneta och fråga.

skönt att det är söndag imorgon... tvätta, städa, stortera ur sommarkläderna, ta ner lite vinterkläder, inventera garderoben lite, mysdag med andra ord :)

nu ska jag lägga mig i sängen och ha en myskväll i mina nya mjukisar... mmmm

trots förkylning så mår jag alldeles förträffligt just me myself and I, helt underbart!

godnatt

Ska vi slå till och gifta oss?

Jag har inte skrivt på en vecka, jag har liksom inte haft ro eller tid riktigt att skriva. Det har egentligen inte hänt så mycket mer än lite övertid på jobbet, idoltittande hos D, promenad runt stan med D och igår var det en afterwork med Christoffer... Den slutade klockan tre på natten...

Igår skulle jag och min gamle vän från gymnasiet ses och ta en afterwork... vi försökte väl snacka ikapp de 7 år som vi inte setts på. Det slutade med att jag fick ett frieri. Det var inte ens på skämt. Han är är advokat, kommer tjäna en snuskit massa pengar i framtiden och även jobba därefter. Så han tyckte att det vore ju toppen om han tjänade pengarna och jag gjorde av med dem i ett väldigt öppet förhållande. "se det som en affärsuppgörelse" sa han (ja eller lyxprostitution) Han skickade ett mail med en förfrågan kring ärendet som skall svaras på på måndag :) Bibbi sa att hon tyckte det var en bra deal, mamma skulle jubla med en advokat som kommer jobba på en av de tre stora firmorna i sthlm (han vet redan på vilken gata i Djursholm han ska bo på om några år)... jag vet inte men romantikern i mig säger att det här är lite skevt. Men väldigt underhållande :D

när jag fick nog av affärsuppgörelser så skulle jag mött upp D, men det slutade med att jag stog på berns och stuffade på terassen med Bibbi och en annan kompis från sälen. När de tröttnade på det så gick vi till caféet... helt okej ändå men när det slutade med att inte gå in på solidaritet  för det stängde (jag var nöjd att inte gå in där) och sedan stå i kö-klungan vid hells kitchen för att istället gå in där, då sa jag stopp och åkte hem till D istället och somnade så sött...

Stureplan har ju inte riktigt varit min grej någonsin och kommer nog heller aldrig att bli det... jag gillar mer avslappnade ställen

D är än så länge lite hemlig... kommer säker mer info på den fronten när tiden är mogen... men jag tror att det är något bra... jag skrattar i alla fall en massa :)


full

jag är onykter... det händer inte så ofta... men oavsett så är jag det just nu...

jag är lite förvirrad över pojkarna i mitt liv... tur att jag inte tänker fundera så mycket mer...

nu ska jag krypa ner i min inte så förvirrade säng och inte tänka alls!
lollooo

Pensionärspoäng...

Igår satt jag och min kombo hemma, delade på knappt en halv flaska vin tittade på dobido eller digiloo eller vad det nu heter i min bostadsrätt efter att ha sålt kombons bil för 80 lax... hur många poäng fick vi inte då?

Ikväll är det landskamp på trean en kanal som jag inte besitter, typ alla mina kompisar är upptagna eller bortbjudna så jag känner mig lite övergiven måste jag säga... men inget som jag inte kommer råda bot på... en god karl.... jag menar kvinna reder sig själv!

Måste verkligen (återigen) hylla facebook, jag kommer ihåg när foffie skickade mig en inbjudan och jag var sååååå skeptisk men okejdå jag provar väl då. Jag fattar inte alla konstiga sidor, typ: jag vill samla alla födelsedagar på den här sidan, jag vill samla alla gamla klasskompisar på en annan, jag vill samla alla navelludd på ett annat... jag fattar det liksom inte... men ta mig faen! facebook är ju klockrent! det kan inte sägas nog...

det roligaste är att nu har även min mor facebook, hon kommunicerar med min bror via det och de bor i samma lägenhet, kanske säger något om hur mycket min bror är hemma, men även en del om hur ball min mamma är. Vår datanördsmor med en ferraridator (den låter till och med som ett F1 wroooom när man startar den).

nä ni måste jag hitta någon att kolla på fotbollen med... någon som innehar 3:an...
kram!

Ps: jag måste säga det igen... jag säger det varje gång nu men jag är så förvånad över hur bra jag mår, känner mig som ett nytvättat vitt lakan... inget mörkt någonstans... så behöver ni stöd... hojta, jag känner mig stark som en oxe!
bröööl

2 veckor

Så två veckor ungefär på jobbet, mina kollegor gillar mig och jag gillar dem. Den andra nykomlingen är inte alls poppis... tycker synd om henne samtidigt som jag inte kan låta bli att känna mig lite nöjd.

Jag trivs jättebra, väldigt bra skolmat, lugnt och skönt, jag trivs!

jag mår braaaaaaa! det är som att bli frälst tror jag... man hittar ljuset igen...

jag har hittat ljuset i slutet av tunneln och det skiner starkt kan jag säga!

fick träffa mamma igår, i 5 minuter... puss på dig min kära fyrkantiga mor ;)

Varför inte?

Så många har frågat hur det går på jobbet, och det går verkligen jättebra, de jag jobbar närmast sa härom dagen att de är så glada att det var jag som kom till deras klass och inte den andra nya... jag vet att det är töntigt men det kändes som en vinst för hon är så överambitiös!
Så det går bra, jag trivs, det är ganska roligt att gå till jobbet faktiskt, ingen ångest!

Jag är glad att jag ska ha en födelsedagsfest men det är tråkigt att så många av mina bästa vänner inte kan vara här... Jag kommer verkligen sakna er här, men jag ska försöka ta en massa kort och skaffa photoshop så jag kan klippa in er! hihi

Idol har ju börjat igen... alltid lika spännande... och lika förvånad varje år varför ingen har smyganmält mig... hahaha!

Födelsedagsfesten bokad...

Så, nu är födelsedagsfesten bokad, har lagt upp den som event på facebook, 37 inbjudna plus några till som fått sms... vi ska se hur många som kan få plats här i lägenheten... hehe kan bli en hel del faktiskt...

Kul när man fyller år på en lördag, då kan man fira på rätt dag... ska bli riktigt skoj.

Lite mingel och musik här hemma först och sedan ska vi till garbo och låta dem se lite vanliga snygga roliga fantastiska människor!

Adrenalin och spänning

Igår var jag chaffis åt några väninnor. Jag körde ut dem till Rosersberg sen åkte jag hem ett tag och sedan hämtade jag dem.

Många som känner mig vet att jag har en grej för bilar och motorcyklar. Kanske också höga farter. Inte nödvändigtvis så att jag måste köra fort villket iofs oxå kan vara roligt (mindre roligt när man blir av med körkortet). Så varför denna inledning, jo!
För att igår när jag var påväg för att hämta mina väninnor så åkte jag på motorvägen körde reglementsmässigt i 110 i det högra körfältet :) Helt plötsligt kommer en motorcykel från en påfart, personen drar upp motorcykeln på bakhjulet och kör om. Det sjuka är att jag fick en känsla i magen som påminner om när man inser att man är riktigt kär. Ett sådant pirr som ger en elektrisk stöt i hela kroppen. Jag vet inte om det är normalt att bli kär av att se en motorcykel som kör för fort... hmm

Jag måste nog skaffa A-körkort och köra själv...

Blandat...

Det händer inte så mycket känns det som... jag jobbar, åker hem, hänger med Bibbi, sover, jobbar osv... har hunnit med två dater i veckan, en som jag kan tänka mig att träffa igen och en som jag inte vill träffa igen. Kanske lite spännande iofs.

Jag är helt enkelt tillfreds, jag mår bra, det där oroliga virrvarret som förra året bestod av har liksom lagt sig. När jag går hem från jobbet kan jag släppa det, ingen oro för hur barnen mår eller så, de mår bra, de har det bra. Inga konstigheter.

För några veckor sedan skrev en kompis facebook-bloggen 10-0, jag håller inte helt med men facebook har verkligen visat sig vara en guldgruva när det gäller tidsfördriv... Idag har jag till exempel hittat en grupp som tillhör min släkt. bara en massa med mitt efternamn som jag således är släkt med, om än extremt avlägset så är vi släkt, asballt! Har hittat så många gamla vänner och bekanta och det tar liksom aldrig slut! helt fantastiskt.

Bara så ni vet, jag mår bra igen, på riktigt, jag är mig själv, jag mår bra! Det är så skönt att inse att det är dit jag har kommit. Tillbaka, ett år, cirkeln är sluten, barasådär!


RSS 2.0