Grattis pappsen!

I dag vann min pappa och Jojje en grammis för årets bästa barnskiva!
Det var glada nyheter tycker jag!

Det får vara bra så idag... Ett glatt inlägg är väl trevligt att få läsa för ovanlighetens skull!

Kram på er mina älsklingar jag saknar er och tänker på er!
Pöss!

Var ska hon sova i natt?

I natt ska hon sova hemma hos Fia och Danne, det har hon gjort alla nätter utom en sedan i torsdags. Fia frågade om jag inte vill flytta hit istället för att bo själv i Sumpan. Kan meddela min trogna skara läsare att det är ett ytterst lockande förslag. Visst kommer jag bo i vardagsrummet men att inte vara själv hela tiden är värt så mycket mer!

Ensamma stunder är inte något jag gillar speciellt mycket just nu.

Fick papper om terapin. 7:e mars ska den starta... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, bra att den börjar men det har verkligen dragit ut på tiden!

Jaja nu ska jag nog laga mat till mig och Fia. Jag tog med mig lite mat hemifrån när jag var hemma och vände!

Ha så trevligt allihop!

Ps. Tack Anna för den fina nya designen :)

Sedan sist...

Jag var hemma från jobbet från tisdag till söndag, nu är jag tillbaka men vill bara hem igen.

I helgen var jag i Örebro, Björnstugan i lördags, sällan skrattat så mycket på krogen.

Jag och min kollega som jag haft problem med har funnit varandra och fungerar faktiskt helt okej, till och med bra. Hon promenerar inte så mycket på mina nerver längre, skönt. Barnens påverkan på mig och mitt liv blir mer och mer tydlig i och med detta.

Ingen terapi ännu, mycket irriterande. Jag vill ha terapi inte medicin! Helst vill jag falla ihop i en hög och smälta iväg med snön :)

Jag hittade flera jobb till mina mediakunnande vänner i metro idag men såklart glömde jag tidningsj*veln på jobbet... förlåt Anna!

Jag har funderat på att börja sova på jobbet så jag kommer dit. Det är allt annat än lätt att gå upp på morgonen.

Två specialpedagoger som är knutna till vårt arbetslag hade någon liten kritik-session mot mig och Ann. Ann tog åt sig jättemycket men jag orkade inte ta åt mig. Jag kan inte göra mer än mitt bästa, och jag gör verkligen så gott jag kan och det är en kamp att ta mig igenom en vanlig freakin' dag!
Samtidigt så vet jag hur Ann reagerar av kritik som låter för hård, hon pallar inte alls det. Jag har lärt mig av alla styrelser att ta åt mig av kärnan i kritiken och inte varenda ord, då blir man ju snurrig.
Jaja jobbig dag rent allmänt, ville verkligen bara säga upp mig idag, borde se vad jag kan göra åt det. Tips tas tacksamt emot! :)

vilket konstigt inlägg det blev... en liten uppdatering bara typ

Goodbye little chicken!

Jag blev nog mest besviken på mig själv igår... Jag blev besviken på att jag reagerade som jag gjorde... Jag vill ju inte vara oflexibel, jag är inte sån egentligen. Därför blir jag arg på mig själv när jag jag gör hönor av fjädrar... Så härmed dödar jag hönan... Bye Cluckles!

Istället för att sitta hemmma och tycka synd om mig själv som inte tjänar något till när det inte ens är det så ringde jag min extrasyster Fia. Hon och hennes sambo och deras hund skulle till Arvika fram och tillbaka för att köpa ett galet billigt klick-golv... Så hon frågade om jag ville följa med på en liten roadtripp på 80 mil. Jag sa ja och de kom förbi och hämtade upp mig sen satt jag i en bil till ungefär halvfyra på morgonen :)

Vi började lyssna på en ljudbok som heter "Snabba cash" den var riktigt bra. Jag har alltid varit väldigt skeptisk till ljudböcker men det var galet spännande! Måste få tag på den där så jag kan lyssna igenom den.

Kram på er!

Förhoppningar...

Skulle på fest idag men en kille, men det blir nog inget med det... It goes to show, ha inga förhoppningar, det tjänar ingenting till, man blir bara besviken till slut...

Skitliv...

Okej en till...

Jag skrattade högt när jag fick den här:

You Are Barney
You could have been an intellectual leader... Instead, your whole life is an homage to beer You will be remembered for: your beautiful singing voice and your burps Your life philosophy: "There's nothing like beer to give you that inflated sense of self-esteem."
The Simpsons Personality Test

På riktigt, min sångröst och mina rapar, alla som jobbat med mig eller ja, känt mig kanske vet ju att det är så :)

När man tvättar en fredagkväll, roar man sig med:

Your Superhero Profile
Your Superhero Name is The Blue Gorilla Your Superpower is Extra-terrestrial Your Weakness is Love Your Weapon is Your Magic Pitchfork Your Mode of Transportation is Wings
What's your Superhero Name?


Your Brain is 60% Female, 40% Male
Your brain is a healthy mix of male and female
You are both sensitive and savvy
Rational and reasonable, you tend to keep level headed
But you also tend to wear your heart on your sleeve
What Gender Is Your Brain?


Reeses Peanut Butter Cups
Very popular, one of you is not enough.
What Kind of Candy Are You?


Jag var tvungen att sätta in tre olika, jag är tyligen oxå smått borderline som personlighet och 34% Evil. Jag har fått ett hillbilly-namn och en massa andra roliga små tester, när man har tråkigt är verkligen det här ett bra tidsfördriv :)

Just idag...

Just idag mår jag ganska bra faktiskt, jag hade mat kvar från igår så jag hade något att äta när jag kom hem efter jobbet. Det var en sån där sak som gjorde mig lite glad, lite vardagsglädje sådär... bra sak!

I helgen hittade tydligen Anna en Perfect match till mig så hon får väl bli min kärleksguru... Jag ska rådfråga henne om allt, vem vet om 6 år kanske jag oxå är förlovad... Hahahahahahaha! Troligen inte men roligt att drömma lite :)

Nu ska jag drömma om ehh jag vet inte vad men något soligt och varmt och avslappnande....

Humor a la Lollo

Han som är Dekanus på vetrinärutbildningen i Uppsala heter Uggla i efternamn... Var tvungen att dela med mig av en sån liten glimt av humor en söndagkväll.

Humor...typ

Jag tror...

...minsann att jag kände en liten känsla av glädje i kroppen när jag vaknade idag! Ha! Det var ovant måste jag säga :) Nu sitter jag här och njuter av att må lite bra för en gångs skull... Jag vet inte om det beror på medicin eller ledighet, men hur som helst så är det skönt att känna känslan i kroppen!

Annars så har två av mina bästa par jag känner förlovat sig på tolvslaget... Det finns hopp för kärleken trots allt! Man ska bara hitta rätt i alla labyrinter...
Lycka till till alla oss singlar... Karta och kompass kanske behövs... hmm

På Tv4-morgon hade de världens enda lergöksorkester från Ängelholm, oj vad jag skrattade... 15 ungar i lustiga klädnader, såg ut som någon form av Hitlerjugend med lergökar runt halsen... de spelade någon hambo... jaja ville bara dela med mig av humorn... roligt var det.

Förresten, om det finns en annan lergöksorkester i någon annan håla, säg Kvikkjokk, då är ju det världens enda lergöksorkester från just Kvikkjokk... menar Tv4 då att barnen från Ängelholm är den enda lergöksorkestern i världen eller är de den enda dylika orkestern i Ängelholm?

Tack å hej leverpastej!

RSS 2.0