Pappa och syster på jobbet...

I fredags fick pappa underhålla på jobbet. Vi letade fram youtube-klipp och hittade både pappa och syster där...

de rev ner huset kan jag säga...

fantastiska entertainers syster och far!

puss!!

Borta bra men hemma bäst...

Så ikväll var jag på en kräftskiva, något som väntades bli en blöt historia. Men inte för lilla mig, nej jag gick hem strax efter 22. D var jag trött och less och kände mig så ensam att jag ville gråta en skvätt och det tänker jag ju inte göra där bland allt folk, som inte var en hord utan snarare 8 pers.

Men hur som helst så bara fick jag det där rycket; Jag pallar inte mer, orkar inte sitta och vara glad när jag inte känner för det med folk jag inte riktigt känner.
Så jag gick hem. Känns som rätt val just nu, mina ögon svider, inte för att jag vill eller har gråitit mest för att jag är så trött.

Hur som helst så är jag trött på att vara ensam. Min blogg är nu för tiden en enda lång klagosång men det är bara för att den speglar mig och jag känner mig som en sån. En lång klagosång :) Jag måste vara glad och positiv en sån stor del av min tid på jobbet och annat att jag måste få avsky alla lyckliga jävlar någonstans.

Jag älskar alla mina vänner och önskar er all lycka men det gröna monstret som kallas avundsjuka kryper fram med jämna mellanrum det ska jag villigt erkänna, men ni förtjänar ju er lycka för ni är bra människor. Det jag inte fattar är alla puckon, varför får de kärlek och värme när de är puckon? Men jag då som är en snäll person sm gör goda gärninar för de mesta ska jag straffas för det för i såfall kan jag lika gärna vara ett egocentriskt pucko. Å andra sidan skulle jag ju inte gilla mig själv då, men man vet inte då kanske någon annan gillar mig iaf... hahahahahaha

Ibland önskar jag att jag fick vara med i en riktig olycka så jag fick riktigt ont så jag får känna något för just nu är det rätt tomt fast ändå en massa känslor jag inte kan sätta ord på riktigt. Jag vet att man inte ska tänka sånt så jag säger det inte högt men ja nu vet ni. Jag mår helt enkelt inte så finemang just nu...

nä nu ska här sovas så jag slipper tänka och känna mer för idag!

ps. igår drömde jag att jag opererade ut mina silikonimplantat, som jag ju inte har... spännande, tyd den drömmen om ni kan! pöss

Har just kommit till jobbet...

Jag är inte så sugen just idag... jävla deppdag!! Funderar på hur jag ska vända detta. Jag vet att jag är en berg- och dalbana, ena dagen är bra nästa är skit så kan det vara med mig men jag är liksom egentligen lite nöjd med det. Jag gillar att det är så. För då vet jag att jag verkligen kan njuta av det jag uppskattar.

Oftast när jag är nere så är det ju bara en lite upphakning i hjärnan och man kan vända det genom att tänka annorlunda. Jag ska bara komma på hur det ska gå till. Jag vill inte bara skita i att folk på jobbet är rent utsagt korkade och inte borde få jobba med barn.

En vuxens ord om killen som blev utsatt igår: Ja men vet han bryr sig ju inte.
Va? men han hade ju tårar i ögonen och var jätteledsen.
Ja då kanske han har börjat nu.

Får man vara så dum och jobba i en skola?

Ljusglimten idag är lax hos Pappa ikväll...

Jag börjar bli orolig för....

att jag inte mår så bra igen.

idag bröt jag ihop lite lätt på jobbet och grät en skvätt. Jag vet att jag bryr mig för mycket och idag var en väldigt tung dag på många sätt. Plus att jag har haft enorma ensamhets-känslor den senaste veckan. Jag vet inte varför de har dykt upp nu men det har de.

Inte så mycket som är kul, känner migmest oälskad och oälskbar för det mesta... jag vet att det sitter i huvudet... lite impräntat av nära och kära som tjatat om min vikt i för många år. Jag menar, alvis, kan man verkligen älska någon som är så tjock som jag... det är iaf vad jag lärt mig av alla fina ord. Men nu för tiden är det bättre, inte lika många ord om sånt. Det ska de ha cred för. Att det kanske gått in att det är fel väg. Men vad vet jag man ska inte hoppas för mycket snart kommer det väl igen... Ingen nämnd ingen glömd :)

Första jag fick göra idag var att reda upp en härva med en massa mobbing. Kul sätt att börja första skoldagen på!

Kvällens mantra:
Ja säg vad det ska vara för jag kommer fan inte på något positivt just nu...
Jo jag ska få middag hos pappa imorgon. Sen får jag Lön på onsdag. Sen ska jag nog fylla tomrummet med diverse otukt i helgen :D Blir bra det... vi fyller tomrummet så det blir större... bra sak... :)

Jag gillar mitt liv i stora delar, jag älskar det i stora delar men vissa delar avskyr jag så mycket så det finns inte. För det mesta så gör det inget men De senaste dagarna har jag bara behövt den där som kramar om en så man mår lite bra igen. För man kan inte krama sig själv... Inte på det sättet...

Jaja dravel från en ensam jävel som ska gå och låta saltet droppa på en kudde nu.

Godnatt på er!

jahaja...

Har mått rätt kass den senaste veckan har haft huvudvärk i nästan en vecka men det brukar ju vara så med mig så det är väl bara att le och se glad ut. Idag har jag ingen kvar men så sov jag ca 13 timmar inatt... somnade vid fem igår eftermiddag och vaknade vid 7 imorse. Måste liksom må bra idag...

Idag är det ju Sofies stora fest. Känner färre och färre för varje år. Känns det som. Det är sådana lägen som jag inte trivs i. Släng in mig på en fest där jag inte känner så många och jag får lite light ångest. Jag vet inte varför men det blir så för det mesta... speciellt när jag inte känner mig på topp själv.

Försökte just äta lite efter dåliga kräftor i torsdags men magen krampade och allt smakade ogott... Hade magkramper hela dagen igår så fort jag åt något. Nu mår jag illa igen... :(

Oj vilket klagoinlägg...

I övrigt mår jag rätt bra faktiskt... Jag är lite kärlekskrank men det är nog mest för att jag är lite krasslig... så kan det vara... Jag börjar lära mig jag är rätt van nu :)

Puss på er!

Träna, bra eller inte?

Jag tränade igår. det var dumt.

Gick därifrån med en galen huvudvärk som kulminerade i någon sorts tokmigrän, ett av de värsta anfall jag haft. Kom hem och tömde magen åt fel håll. Slängde mig i sängen vid halv tio och lyckades somna på något vis. vaknade några gånger under natten med huvudvärken kvar. Har fortfarande vissa spår kvar i huvudet men det börjar ge med sig. håller tummarna för att den ska vara väck imorgon.

Så kan det gå när man har en light huvudvärk innan man börjar träna.

Mår jag fint på fredag så kanske jag tränar igen. Känns inte jättemotiverande efter detta bakslaget. Men jag har iaf inte massor med träningsvärk, alltid något positivt :)

Kort hår

Alltid lika spännande att se hur man ser ut varje orgon när man har kort hår... det står verkligen åt alla håll samtidigt... lite einstein över det hela... men mycket sötare :)

Skaffade en ny sportBH igår, mina gamla är verkligen gamla och håller inte som de ska. Det var en fantastisk känsla att hoppa runt i min nya... Kommer vara betydligt trevligare att hoppa rep med den p än en gammal trött rackare  på träningen imorgon :D

kram på er

En hel halva...

Det finns någon som jag alltid mår extra bra av, någon som gör att jag känner mig mindre ensam som jag känner mig hel med. Det roliga är att han känner samma sak. Fast utan fjärilar som kompis. Det är det tråkiga. I övrigt är det bara fint. Vi har tagit den härliga "Jag tycker om dig som kompis" jag ar sagt den förr jag har fått höra den förr men sällan har den känts så menlös som när två personer passar som handen i handsken eller som bitarna i pusslet och ändå fungerar det inte. Hur fel är inte det?

Ikväll fyllde vår gemensamme vän 30 år så vi var på fest. Alla utom vår vän och hans flickvän trodde vi var ett par (eftersom de vet att så är inte fallet), det såg liksom så ut, kramades och busade som om vi var ett par. Det var så underhållande uppenbart hur mycket vi tycker om varandra utan att få det att fungera.

Det får mig inte bara att känna mig så fantastiskt hel att umgås med honom det får mig samtidigt att känna mig så oändligt halv. För om den personen som passar så bra inte tycker att jag passar, vem passar jag med då? Rättare sagt: Han tycker att jag passar perfekt men inget pirr och flygfäande i magen har skett.

Äh skitsamma, jag är glad, jag leker det i alla fall så behöver ingen oroa sig. Nu är det dags att få denna underbara katastrof till flicka att somna för natten och vakna imorgon med ett fantastiskt leende på läpparna tills dess att en passande halva passerar min väg.

Massor med kärlek till er som saknar den, ni som har har så ni klarar er just idag! ;)

att börja träna...

Vi började med ett besök i träningslokalen, kommer bli bra det där. Var riktigt trevlig stämning och vi kände oss väldigt välkomna. På måndag smäller det. Bokstavligen talat :D

Längtar redan!

fantastiskt

De har insett hur svårt det är att sätta någon på fredagsstängning. Mitt schema vann! tjohoo!

Nu ska jag vårda min magkatarr :)
kram

Åkej, ge mig ett nytt jobb

Jag kräver inte så mycket...

23100 i lön. Jag kan göra nästan vad som helt men jag pallar inte att jobba för människor som inte har hjärnor.

Helt allvarligt. Hitta ett jobb åt mig helst med mer i lön men vadtusan jag är inte kräsen.. inte alls...

såå hit me!

Tantstämpeln lite svagare

Helgen har tydligen varit till för att ta bort min tantstämpel.

I fredags hamnade vi på anchor och sedan på White room, ja ni läste rätt. Bibbi stod på listan så vi hoppade förbi kön, tack och bock... vet inte om jag var såååå imponerad av stället men jag har varit där iaf :) åt lite sån därn fyllemat och umgicks med M till halv 7-7 på morgonen då somnade vi och vaknade vid tolv sen åkte jag och hämtade minneskort till mina kamera och åt pizza. Efter det var det bara att duscha och ta på sköna kläder och åka ut till Åkersberga och dricka vin till halv tre på natten. Lite sömn på en extrasäng och väckt halv åtta av yngsta flickan i familjen som har mig som idol som satt och läste högt för mig. Jag somnade faktiskt om lite :)

Skulle egentligen a gått på fotboll idag men jag orkar nog inte det. en kväll hemma med tv, tända ljus och kalamata-oliver låter som en perfekt kväll.

Måste ha några tantpoäng kvar :)

hoppla hoppla vad hände...

jag råkade klippa mig igen... jag är korthårig... fint som snus :)

ska sova senaste 22 ikväll... trött som en kastrull (?)

jag känner verkligen hur intressanta och upplysande mina inlägg är nu när jag är hemma...
jag ber om ursäkt ;)
ska skaffa mig ett spännande liv snart... any day now ;)

sepåfan!

En av mina chefer har sagt upp sig... tjohooooooo

Ett problem mindre på arbetsplatsen... nu ska bara dinosaurierna gå i pension oxå så kommer det vara ett drömställe att jobba på!

Övrigt: Mår fint, lite små snorig men har inte varit redigt sjuk på länge tror jag... härliga tider... mer sånt. Tidsfördriv är roligt, träningen börjar snart hoppas jag men det är många käppar i hjulen just nu med kvällsmöten och skit. Morr!

vardagen

Vardagen är tillbaka, jag gillar min vardag har jag insett. Hoppas jag kommer gilla den med alla nya kollegor oxå. Har ju en som kör sitt sista år som jag gllar massor. Men de andra är jag lite oroligare för. Vi får se vad som händer helt enkelt :) Nästa vecka drar allvaret igång :)

I övrigt... jag mår bra, nästa vecka ska jag och en kompis börja träna. För DIF, fattar ni vad det känns jobbigt i hjärtat? AIK har ingen sån klubb så det är bara att bita i det sura äpplet och köra :) Men det kommer bli bra tror jag, jag tror det kommer bli tufft men roligt :)

god morgon förresten jag fick sova länge idag :)

Mindre skrivande hemma

Nu när jag är hemma så blir det inte lika mycket skrivande. Jag har iofs knappt suttit vid datorn sedan jag kom hem från usa.

I fredags åkte jag ut till Åkersberga och firade att E fyller 30. Anna hade paxat hammocken åt oss så hon kunde få en redig utläggning om allt som hänt. Jag inser att jag inte vet var jag ska börja, det har hänt massor men jag minns knappt själv. Jag är rätt nöjd över att jag bloggade så mycket som jag gjorde. Visst utelämnade jag kvinnan som försökte preja oss av vägen för jag tyckte inte att ni behövde oroa er för den amerikanska road rage kvinnorna på andra sidan havet :) Det gick ju bra jag är hemma i ett stycke ingen åkte av någon väg men något illamående var jag efter den lilla bilfärden.

Jag har inte berättat om min sista kväll som innefattade Bowling, letande efter go away present som de hade bestämt skulle vara en navelpiercing, hittade inget ställe så jag ar inga hål i min navel nu heller :) sen hittade vi en karaokebar, vi skrattade och sjöng, avslutade det hela med att gå på strippklubb. Väldigt intressant fenomen det där. Män som sitter och tittar på flickor som visar allt för några dollar... helt galet men rätt roligt på sitt sätt.

Hem och sova och sedan iväg till flyget på morgonen. Upp i luften och en timme innan landning i Philadelphia så började kvinnan tre rader bakom mig att kräkas av turbulensen som var. Jag var ganska illamående när vi landade. Men jag fick tid att lugna magen innan nästa plan då jag var fast i Philly i ett dygn.

Jag kom till gaten för mitt flyg, de berättade strax innan boarding att det var fel på AC:n så det skulle ta 8 timmar att laga men de skulle försöka hitta ett annat plan. Det gjorde de efter en timme. Vi gick på planet och ovädret som var i philly blev värre. Regnet forsade ner över planet så till den milda grad att det såg ut som om någon stod och hälde hinkar med vatten över fönstren det blixtrade ca en gång i minuten och åskan var mer eller mindre konstant. Flygplatsen stängde.

Efter en timme ungefär taxade vi ut i kön som var lååååång. när vi sått och taxat i en timme eller två och var först i kön sa kaptenen att vi var tvugna att åka tillbaka till gaten och tanka. så vi taxade iväg från vår förstaplats och skulle tanka. det tog ca en timme till.

Ut igen mot startbanorna som när vi kom fram till dem stängde eftersom ovädret rörde sig åt det hållet. Kaptenen sa att vi skulle vänta och se vad de fick för instruktioner. Jag blundade lite och tänkte att snart får vi väl börja åka, man kan ju flyga runt eller i utkanten eller vad som det löser sig nog. Jag hörde hur motorerna gick iång och väntade på att accelerationen skulle börja. men det tog lång tid och när jag tittade ut genom fönstret såg jag att vi var påväg mot gaten igen.

En röst i högtalaren berättade att vi nu var tvugna och byta personal eftersom de jobbat för länge. Någon timmes väntan till innan ytterligare en röst sprakade till och berättade att de inte fick tag på tillräckligt med personal så flyget var nu inställt. De gav oss en lapp med ett telefonnummer dit vi kunde ringa för att boka om våra biljetter och några instruktioner om att de inte kunde hjälpa oss med hotell eller så. Bara ca 7-8 timmar på ett flygplan som inte lyfte.

Lyckades få sista platsen på nästa plan ett dygn senare till sthlm. Stod i en massa köer sov lite på ett golv, gjorde av med mina sista pengar, åt lite mat, pratade med andra strandade svenskar som fick åka via halva Europa för att komma hem. Jag hade tur om man jämförde med de andra jag fick dessutom åka i första klass... alltid något, som ett plåster på såren :)

Snart ska jag komma igång med bloggandet här hemma igen. Har bara inte haft tid ännu :)

RSS 2.0