Film nummer två...

Okej jag tyckte att den första filmen var kass... men den andra orkade vi inte ens kolla klart på för den var ännu värre...

Inga tårar tror jag som dagt att den hette... den var så seg, tråkig och jobbig, den hoppade fram och tillbaka längs tidslinjen och var konstig... se inte den heller!!

Magda: Jo fika på söndag när jag kommer hem från Örebro blir toppen... ska träffa den sömniga pojken oxå men det är inte förrän senare på kvällen!

Filmkväll...

Så vi har haft oss en filmkväll hemma i soffan jag och Bibbi... Vi valde två, först såg vi en som hette Employee of the month med Jessica Simpson, jag tror inte att vi hade några högre förväntningar på filmen. Vi tänkte oss några lätta skratt och kanske lite kärlek... Lite kärlek fanns med i filmen men det var ett lågvattenmärke till och med för mig!

Hade ju hoppats på en vanlig romantisk komedi men icke den här var mest skruvad...

Bengan: se den INTE!! iofs skulle du väl aldrig se något som jag valt ändå ;)

Jag kommer nog dö...

image7

image8

Jo det känns ju jobbigt att behöva utforska den där staden... haha
Hittade två till var ju tvungen att visa dem oxå... Kan bli hur ballt som helst!

Treviso...

Ny hemstad m?nne?

Här är en bild från staden som jag kommer bo i... verkar ju vara helvetet på jorden... ehh
Hoppas inget skiter sig nu bara... Jag vill ju dit!

Till mina kära vänner och familj:

Jag vill bara säga att jag mår verkligen så bra nu... jag känner mig som mig själv igen, visst jag har vissa små saker kvar sedan dalen i berg- och dalbanan men jag skrattar igen, jag skrattar massor! Jag dansar och sjunger och vågar bli arg ibland på jobbet...Tack för allt stöd under min inte helt lätta tid!

Jag är sååååå tacksam, det finns inte ord för det. Pappa som ställt upp och hämtat mig på jobbet och pysslat om mig när jag behövt, mamma som lånat ut pengar när det varit tomt i kassan, vänner som lyssnat på mitt ältande, som kramat om mig, som tagit hand om mig, som bara funnits där och sagt åt mig att jag är bra när jag själv tvivlat (vilket hänt allt som oftast).

Framför allt tack för all kärlek och värme och omtanke och pepp! Jag bara hoppas att jag ger er hälften av vad ni givit mig under den tid vi kännt varandra!

PÖSS och KRAM!

I afton...

... ska jag träffa den sömniga pojken... Han kan vara en av de sötaste på länge... tycker jättemycket om honom, vilket är bra för det är inte så ofta jag träffar någon jag tycker om på det sättet... jag hittar alltid fel, han har massor men för första gången på evigheter så gör inte det något... Han är världens sötaste iaf...

Sen är det ju lite tidsbegränsat för jag ska ju till Italien i höst... och han ska nog plugga någon annanstans i svea rike... så vi får se vad som händer i framtiden jag tänker inte längre än för stunden :) Jo lite längre...

imorgon till exempel ska jag träffa några av flickorna... det ska bli såååå kul! Jag längtar redan och har dessutom fått tillsägelse om att jag inte får vara nykter den här gången... Ja jag ska dricka svaga Southern-drinkar :) jag kommer med största sannolikhet bli lite onykter... hihi

Idag är en sån där dag när jag känner mig sötast i hela världen... ett glas rosé i handen, en sommarklänning med matchande skor, leggings och cardigan... jag är så söt så hälften vore nog... Jag förstår att han tycker om mig... haha!

Men då!

Jag är helt fantastisk på att inte få lönen att gå ihop... det är verkligen helt fantastiskt... nu sitter jag och tänker att det kan vara tillbaka på ett normalt flöde som det ska vara... men är det det? nej... GAH! Måste verkligen fundera på om jag har råd med det ena och det andra... så trist... Jag ska ju vara ifatt nu liksom... jaja nu vet jag iaf att detta är sista månaden det är såhär för sedan är de dumma vattenfallräkningarna borta... Kreditkortet är iaf klippt så det är snart slut på de räkningarna oxå bara att det gör att man ligger lite back tills dess att de är klara.

Det var dagens klagan...

Annars så har det varit en jättefin dag... vi har varit ute nästan hela dagen med undantag för Lunch och mellanmål. Jag kom hem vid 19 och nu är jag sådär mosig som man bara blir efter en heldag i frisk luft. Jag har inte varit helt fokuserad, tankarna har snurrat kring Italien... Jag vill skriva uttömmande och förklara allt men jag kan inte få ner det på pränt, jättekonstigt... jag får inte ur mig mer än att jag ska dit, jag ska uppnå en dröm till... hur sjukt är inte det?

Tanken är alltså att jag ska åka ner i ca två veckor i sommar för att vi ska få en chans att lära känna varandra innan hösten och även se om det känns bra och fungerar. Ska bli kul att få lära känna barnen och föräldrarna oxå för den delen. OM allt fungerar bra och det känns bra och så då kommer jag åka dit i början av september. Det känns som om det ska bli bra, varför skulle det inte bli bra... vore ju helt galet

Mamma blev faktiskt inte arg när jag berättade, hon tyckte bara att det var roligt, det var bra. Jag blev lite förvånad faktiskt, jag trodde att hon skulle säga att det var fjantigt av mig men icke! det var skönt! Hela familjen är för planerna iaf det är oxå bra... skönt med stöd hemmifrån :)

Jag vet inte vad jag ska säga, jag kan ju inte säga så mycket mer just nu... spännande utav bara helvete är det iaf!

Snurrigt

Jag har många tankar i huvudet nu... det snurrar...

Italien snurrar, eventuell lägenhetsförsäljning, Bibbis lägenhetsjakt, skolslut, sommarlov, förråd, möbler, kläder... allt snurrar runt runt...

Erik lät lite ledsen när jag sa att jag ska flytta, men så påminde jag om att han ska vara borta hela sommaren och eventuellt plugga någon annantsans i sverige... då sa han att jag hade en poäng... haha!

Nu måste jag duscha! gah!

Tack för hjälpen!

Jag ska ner i sommar i två veckor och känna efter, därefter kommer jag hem, säljer lägenheten och mitt bohag... i början av september flyttar jag till Italien (om jag trivs vill säga men kan man inte trivas i Italien tror ni?)

Så var det med det :)

Jag är så stolt över mig själv... Jag är ju faktiskt på väg mot att flytta till Italien... ihhh!

IIIHHHHH!!!

Jag har fått svar från Italien!!!

Hon ska ringa mig i veckan så vi kan prata mer!!! Jag är så glad att jag knappt kan prata! jag mest tjöt av glädje när jag såg mailet!

Nu är det bara att önska mig lycka till och håll varenda tumme ni har i närheten!
PÖSS!!!

SpontanLollo

Häromdagen sökte jag ju jobb i italien... idag sökte jag jobb i Sundbyberg... sen skickade jag brev till en av bönderna i Bonde söker fru...

Italien, Hedemora eller Sundbyberg... ja vi får se var jag hamnar :D

Sundbyberg söker jag ju bara för att det är här hemma.. det andra är ju mer drömmar... Italien eller bondgård... haha

Snacka om berg- och dalbana...

Sista kvällen med gänget...

Sista kvällen med gänget...

Minns ni... Hos Foffie? Jag minns delar... jag var ganska bladig när bilden togs tror jag :)
Jag saknar många av mina nära och kära just idag... tänk vad jag ska sakna er om jag åker till Italien? haha
puss på er!

Lördagsafton i ensamhet...

Så här sitter jag i min soffa själv... Hunden är tillbaka i sitt eget hem och jag är hemma i mitt och Bibbi är hemma hos T.

Jag har tv:n på, kanske ska kolla på en film och dricka lite vin, shit vad vuxet av mig. Eller alkoholiserat av mig... hahaha! Fast ni som känner mig vet ju att det kan vara bland det sista jag är.

Ohh jag såg just Brandon från Beverly Hills på TV fast nu är han gammal och har ännu rundare kinder... fast hårfästet och polisongerna är kvar... hahaha!

Nu blir det Roodeberg på Box och TV!
Toodels

Allergi...

Jag har alltid varit stolt över att jag inte är allergisk mot någonting alls... Jag kanske är lite kräsen med maten men jag är inte allergisk.

Men nu helt jävla plötsligt har jag fått nässelutslag över nästan hela kroppen... jag kan meddela att det inte är speciellt snyggt.

Bibbi har introducerat sköljmedel i vårt lilla hushåll. Jag har använt det en gång i tidigare i mitt liv och då var det inga problem, men NU! prickar och knottror som kliar som galningar... Dumma dom!

I natt tog jag ett gammalt påslakan som jag kröp ner i så jag inte skulle ligga på lakanet som är tvättat med sköljmedel. Hoppas att det hjälper så jag slipper se ut som en inverterad prickigkorv....

Nu är det dags att gå till jobbet... Fritids hela dagen... skoj och lek!

Hundvakt...

I afton har jag varit hundvakt. Myst och lekt med min gudhund Nova. Var ute på en långpromenad så hon vad väldigt trött när vi kon hem. Låg och kramades och halvsov på sängen  (förlåt Fia) en liten stund. Sen åkte jag och hämtade Bibbi på jobbet... Nu är jag hemma och ska snart sova...

Imorgon ska Nova få komma hit och hälsa på över natten... Ska bli spännande...

sov så gott!

Jag gjorde det...

Jag sökte jobbet... nu är det bara att hålla tummarna... ihh... Tänk om jag får det! Hur tufft vore inte det?

Pappa jag vill ha en italienare! *sjunga*

Den sömniga pojken frågade om vi skulle ses i helgen så jag sa ja... han har inte somnat igen det är ju positivt :D Undrar vad han säger om Italien... hehe

Jobb till lollo?

Jag hittade ett jobb idag, som guvernant/nanny/aupair i Italien. Familjen har pool och tennisbana och tre barn.

Är det någon som motsätter sig att jag tar det och flyttar till Italien i ett år?
(om jag hittar en italienare så kanske jag stannar längre... haha!)

Hur tänker de? Del 2

Jag blev uppsagd idag... tjohoo! Eller det kanske inte är så man ska reagera på ett sådant besked. Jag fick en förfrågan om att jobba på fritids till hösten om det fanns plats. Jag sa att det kunde vara kul och att hon kunde ha mig i åtanke. Jag blev alltså inte uppsagd för att jag är kass utan för att vi har för lite barn och ekonomin ser inte helt fantastisk ut på skolan...

Jag blev faktiskt både lite ledsen och lite glad. Jag blev glad för att jag inte behövde ta beslutet själv. Jag blev glad för att jag är lite fri igen. Jag behövde inte ta beslutet att säga upp mig på egen hand. Jag fixar ju ett nytt jobb, eller reser jorden runt som aupair eller som clown kanske... jag kan ju alltid dra några utterskämt!

Jag blev som sagt lite ledsen oxå för att jag inte riktigt vill lämna mina kollegor som jag gillar så mycket, jag har börjat hitta mig själv igen på jobbet, börjat skratta igen, jag tror att jag kan klara det med en bra kollega. Nu behöver jag ju inte ens fundera... Ganska skönt!

I been looking for freedom *sjunga*

PS. Tillbaka till rubriken, hur tänker de? Jag undrar hur de kan försvara att förlora en sån fantastisk person som jag? Helt vansinningt! haha!

Hur tänker de? Del 1

Hur tänker de som anställer månnsikor till kundtjänster över hela landet...

Jag menar oftast när man ringer till en kundtjänst så får man ju inte ett direkt vänligt bemötande. Snarare blir man i det närmaste förvånad när någon är trevlig mot en i telefonen.

Idag ringde jag till SL för det var strul med min sms-biljett, i morse var det en väldigt trevlig kille som svarade och vänligt förklarade att det har varit problem och att telenor jobbar på att lösa dem och att de skulle kreditera ett av mina sms. Tack sa jag och gick till jobbet.

När jag nu på eftermiddagen var med som samma problem igen tänkte jag att de är nog trevliga nu oxå. Tji fick jag. Dumma kvinna som inte förstår att det är SL som på hemsidan borde informera om detta inte Telenor, det är ju inte Telenor som tillhandahåller tjänsten, det är ju SL! Men hon tyckte att jag borde klaga hos telenor,
ja givetvis ska jag klaga hos dem oxå! MEN den information du just nu ger mig finns inte på hemsidan,
jo det står där,
NEJ!!!
ehh nej det gör det ju inte nu när jag tittar efter.
Det kanske vore något att lägga till.

idiot!!
Hade hon varit smart hade hon sagt
- oj, det var ju inte bra det ska vi ta tag i! Lagt på luren och skitit i det så vida hon inte är jävligt ambitiös och faktiskt gör något åt det!


Så det var det... nu är jag inte lika ilsken längre!

21.45

Precis nu är det ett vackert ljus ute, det är så mysigt, sådär så man vill ta på sig en massa mullekläder och sätta mig i en brassestol på baksidan och mysa med en kopp te. Eller ta en lång promenad och titta på människor, träd, grässtrån, ankor, svanarna kommer jag bara akta mig för men resten av världen vill jag bara krama om för den är så vacker i just det här ljuset!

Det är i sådana här stunder som man vill ha någon vid sin sida som man kan smyga ut med som kan dela glädjen i vårens skönhet...

Kram!

Nattsällskap

Jag och Bibbi delar ju, som ni vid det här laget vet, lägenhet. Vi har en 160 säng som vi delar på och det fungerar väldigt bra, vi har varsin sida, 9 kuddar sammanlagt och alla har sin plats. Vi håller oss på våra sidor, ibland delar vi skvallertidning när vi går och lägger oss samtidigt. Allt är väldigt ordnat :)

Men i natt sov min sambo på annan ort så den sömniga pojken kom hit. Somnade framåt tre kanske, har alltid en massa att prata om och skratta åt (han uppskattade till och med mina utterskämt!). Det var länge sedan jag somnade på en arm eller puttade på någon som snarkade eller vaknade med alla kuddar i en salig röra. Han är en kuddmarodör! Det aset! Jag hade ju bara 4 kuddar när jag vaknade! haha!

Nu ska jag diska och plocka i ordning lite här hemma innan jag somnar...

tooooooodels!

Jag somnade...

Det är det senaste i raden av standardskämt... När man glömmer något eller missat något...

-Du glömde min födelsedag
-Jag somnade

-Köpte du mjölk?
-Nej jag somnade

-Varför kom inte tomten i år?
-Jag somnade

Vi tackar den blyge men ack så charmiga pojken som somnade...

Hur i hela friden!?

Hur kan folk rösta så mycket på Ukraina som hade en låt som upprepade:
7..7... 1..2  7..7...1..2..3... DANSA!!!

Dessutom var de klädda som discokulor! bläääää!

Faktiskt lite förvånad över att Sverige fått så få poäng... Jag tyckte iofs att The Ark var bättre i sitt framträdande i Sverige än nu i Finland...


Efter låt 9...

Kristian Luuk kan vara det roligaste på länge i ESC...
-Ja här kommer kvällens segaste bidrag och bandnamnet har inget med låten att göra; Just 4 fun.



Ps. För övrigt så tror jag att det är en kille som gillar mig lite... jag fick en liten kärleksförklaring igår... jag blev glad... Vi får se vad som händer, ett steg i taget, i ett lugnt tempo så blir det nog bra...

Vardagen...

Ja den rullar på som vanligt det har inte hänt så mycket sedan helgen och röstförlust...

Jag har lärt mig att brygga kaffe, brukar göra det på morgonen när Bibbi är trött så hon får sitt morgonkaffe... Jobbar på det går bra tror jag.. just nu trivs jag jättebra, jag har fått alla barnen på 6-års att leka pirater. Ritade en piratflagga och satte upp i klätterställningen. Senare hjälpte Inger dem att göra wellpappsvärd. Jag fick då epitetet Bus-Lollo av en annan fröken. Är någon förvånad?

Ja mer spännande än så blir det väl inte... Ikväll blir det punkbärs och grillning, imorgon är det gårdsstädning och någon form av Eurovision Song Contest...

Nu ska jag har lite ont i ryggen tydligen och bjuda er på en särdeles tråkig ordvits eller två som dök upp i huvudet när vi var på skansen idag och tittade på djur.

-Vad gör en utter när den fryser?
-Den hUttrar!

-Vad gör en utter när den är sur?
-Den mUttrar!

-Vad har en utter på sig när den går ut?
-Utterkläder!

-Vem är Uttrarnas idol?
-Martin LUtter King!

-Hur tillagar uttrarna sin mat?
-Den får pUttra!


Hahahaha jag har så torr humor!
Toodels!

Tappat rösten...

Började med Karaoke i torsdags, sjöng till halv tre på natten... Kul och massa beröm!
Fredagen, vin med Bibbi och Sonja. Därefter en vända till Hotellet, tydligen något hippt stureplansställe. Jag åkte hem efter en drink.
Lördagen fotboll och öl med grabbarna. Det var ju straff det såg ju vem som helst, ja alla utom domaren som tittade åt ett annat håll halva matchen tror jag.
Igår var jag tyst och idag oxå för jag kan inte prata ordentligt, det bara kraxar och har sig.

Så om någon hittar min röst någonstans så är det bara att hojta!

Shoppingakuten!

Sofie kan du ta och komma hem nu för jag behöver nya byxor! Jag försökte ge mig på byxor på egen hand, det gick inte! KOM HEM NU!

Skor är inga problem alls det hittar jag hur många som helst... sommarklänningar kan jag nog finna ett gäng oxå faktiskt men byxor och tröjor är stopp, jag ser dem inte, hittar dem inte... gaaah!

RSS 2.0